Surpriză pentru parlamentarii care anchetează bugetul lui Cioloș. Ce a apărut pe monitoare în loc de documentele comisiei

Redactor:
Dana Stanila
Surpriză pentru parlamentarii care anchetează rectificarea bugetară făcută de Guvernul Cioloș. Înainte de a începe lucrările , pe monitoarele calculatoarelor aleșilor din Comisiile reunite de buget, finanțe și bănci au apărut imagini poze cu inimioare afișate în locul actelor normative.

Înainte de ședința Comisiilor de Buget, finanțe și bănci, pe ecranele aflate în fața fiecăruia dintre membrii comisiei au fost afișate imagini cu inimi roz și mesajul ”Happy Valentine’s Day!”. Pe monitoare, în mod obișnuit, sunt afișate actele normative luate în discuție sau diverse alte documente ale comisiei.

Momentul a fost savurat de parlamentarii prezenți la ședință, care au făcut o serie de glume. A urmat un colaj de fotografii ilustrând picturi celebre sau animale în ipostaze amuzante.

Împrejurarea l-a făcut pe deputatul Varujan Vosganian să-și aducă aminte de perioada în care era membru al Executivului.

„Eu la Ministerul de Finanțe aveam la mine în birou un tablou de Grigorescu. Carul cu boi!”, le-a spus Vosganian, râzând, colegilor parlamentari. 

Inchide