Tarcea îi răspunde lui Tăriceanu: „Este o COADĂ MARE privind demisia. Când îmi vine rândul, mi-o voi da”

Tarcea îi răspunde lui Tăriceanu: „Este o COADĂ MARE privind demisia. Când îmi vine rândul, mi-o voi da
Publicat: 29/03/2019, 13:29

„Vreau să vă spun faptul că în ceea ce privește datul demisiei, există o coadă atât de mare la care sunt aliniate atât de multe persoane, probabil când o să îmi vină și mie rândul, probabil mi-o voi da. Acord întotdeauna prioritate celor dinaintea mea la coadă”, a declarat Cristina Tarcea, șefa instanței supreme.

De asemenea, Tarcea a mai spus că nu suntem pregătiți pentru obligațiile pe care le avem în plan internațional.

„În secolul 21 aud declarații în care se dau directive judecătorilor cum și ce să facă. În secolul XXI aud declarații că ar trebui reîncriminate insulta și calomnia, în secolul XXI aud declarații în spațiul public că ar trebui desființate hotărâri judecătorești irevocabile. Vi se pare că suntem pregătiți pentru a respecta obligațiile pe care ni le-am asumat pe plan internațional?”, a mai spus Cristina Tarcea.

Precizările vin după ce președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut miercuri șefei ÎCCJ să predea funcția, afirmând că declarațiile acesteia devoalează mentalitățile unor personaje sinistre ajunse, prin concursuri nefericite de împrejurări, în funcții-cheie ale statului.

. Oricât de greu ar părea de crezut, declarațiile de mai sus aparțin nimănui altcuiva decât președintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, într-un interviu la Realitatea TV”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase