Tăriceanu: Am mari semne de întrebare că Iohannis a negociat ceva / Îl aşteptăm în faţa Parlamentului să explice ce a propus

Redactor:
Ioana Tudorascu
Tăriceanu: Am mari semne de întrebare că Iohannis a negociat ceva / Îl aşteptăm în faţa Parlamentului să explice ce a propus
Tăriceanu: Am mari semne de întrebare că Iohannis a negociat ceva / Îl aşteptăm în faţa Parlamentului să explice ce a propus / Foto: Calin Popescu Tăriceanu - Facebook

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că are „ mari semne de întrebare că dl Iohannis a negociat ceva”. „Îl aşteptăm în Parlament pentru a explica ce şi-a propus de la aceste negocieri, ce a obţinut şi mai ales ce este de făcut ca aceşti bani să intre de-adevăratelea în economia românească”.

Să înceapă carnavalul! Dl Iohannis ne-a anunţat că după lupte seculare care au durat 4 zile şi 4 nopţi, România a repurtat un mare succes la Bruxelles. În primul rând, am mari semne de întrebare că dl Iohannis a negociat ceva! Cu toţii ştim că dl Iohannis este doar un spectator la aceste negocieri (vezi şi imaginea ataşată) şi că este recunoscut pentru marea calitate că nu pune întrebări şi acceptă în final ce i se dă”, a scris pe Facebook liderul ALDE, senatorul Călin Popescu Tăriceanu.

„Îţi propui să obţii ceva, faci public ce vrei să obţii şi apoi compari ce ai obţinut cu ce ţi-ai propus”

„Ştie oare vreun român ce şi-a propus dl Iohannis de la aceste negocieri? A venit dl Iohannis în faţa Parlamentului să spună care este interesul României în aceste negocieri? A condus o şedinţă de guvern în care să se consulte cu membrii Cabinetului cu privire la ţintele pe care le urmăreşte? În al treilea rând, din câte am reuşit să citesc printre rânduri în media internaţională (în cea românească deja a început fiesta şi ridicarea soclului pentru statuia lui KWI) rezultatele noastre nu sunt chiar atât de spectaculoase.

Pentru o ţară care este acum a şasea ca mărime în UE alocarea este destul de modestă. Ca să nu mai spunem că toate aceste sume au destul de multe condiţionări şi aprobări suplimentare! În consecinţă îl aşteptăm pe dl Iohannis în faţa Parlamentului pentru a explica naţiunii ce şi-a propus România de la aceste negocieri, ce a obţinut şi mai ales ce este de făcut ca aceşti bani să intre de-adevăratelea în economia românească şi să nu rămână doar în pliantele de propagandă ale PNL”, a conchis liderul ALDE.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la finalul summitului UE de la Bruxelles, că România a obţinut o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru a reface infrastructura din ţară.

Cum a venit îmbrăcată o profesoară la școală! Elevii și colegii de catedră au crezut...
FOTO. Alina Eremia, imagini fără perdea în costum de baie! Cum s-a pozat pe o...
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
FCSB – Argeș Pitești live video și live score! Vezi meciul gratuit. Probleme mari la...
Mama lui Gigi Becali s-a infectat cu coronavirus! Ce a făcut patronul lui FCSB, după...
Culoarea care nu este prezentă pe niciun steag al vreunei țări. Care este explicația
Ţară care anunţă oficial că se confruntă cu al treilea val al pandemiei de coronavirus:...
Cum a venit îmbrăcată o profesoară la școală! Elevii și colegii de catedră au crezut...
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Supriză de PROPORȚII după ce a fost reconstruită fața unui CĂLUGĂR medieval. „Seamănă mult prea...
EXCLUSIV: Ce i se întâmplă acum primarului PNL, după ce și-a filmat fiica dezbrăcată, în...
Sărbătoare la început de săptămână! Toți creștinii trebuie să știe
Explozie la metrou: Călătorii au fost evacuaţi - VIDEO
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide