Teodorovici, atac nimicitor la adresa lui Orban: „«Excelența sa», premierul României, câte ore petrece cu masca pe față între 4 țigări și 2 pahare de coniac?”

Teodorovici, atac nimicitor la adresa lui Orban: „«Excelența sa», premierul României, câte ore petrece cu masca pe față între 4 țigări și 2 pahare de coniac?”
Teodorovici, atac nimicitor la adresa lui Oban: „«Excelența sa», premierul României, câte ore petrece cu masca pe față între 4 țigări și 2 pahare de coniac?” / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/EugenOrlandoTeodorovici
Publicat: 17/09/2020, 14:29
Actualizat: 18/09/2020, 03:39

Guvernul Orban și-a pus în cap toată clasa politică prin deciziile luate cu privire la începerea anului școlar. Senatorul Eugen Teodorovici lansează un atac nimicitor la adresa primului-ministru, Ludovic Orban, pe care îl întreabă câte ore pe zi petrece cu masca pe față „între patru țigări și două pahare de coniac”.

Senatorul PSD cere Executivului nici mai mult, nici mai puțin decât să modifice programul elevilor. Motivul: Teodorovici consideră de neconceput ca cei mici să fie obligați să poarte masca pe față atâtea ore pe zi!

Teodorovici: „Cu cine putem asemăna un elev de-a 8-a care stă 7 ore cu masca pe față?”

Într-un mesaj postat pe Facebook, Eugen Teodorovici arată că „A PATRA zi de #școală” este, de fapt, „o nouă zi de #bătaiedejoc la adresa elevilor‼️”. Și detaliază fostul ministru de Finanțe:

„Dincolo de promisiunile privind reducerea numărului de ore, regăsim în orarul elevilor din anii terminali de #gimnaziu și #liceu (pentru care s-a ales, în majoritatea unităților de învățământ, desfășurarea orelor cu prezența fizică permanentă) un număr de 6 sau chiar 7 ore în fiecare dintre zilele săptămânii. O întreb pe doamna Anisie, convins fiind că în nețărmurita-i pricepere va ști să răspundă: cu cine putem asemăna un #elev de clasa a opta care se vede nevoit să stea 7 ore cu masca pe față, uneori chiar și în pauze? Cu un #medic care intră într-o operație foarte dificilă pe creier sau pe cord deschis și este nevoit să suporte ore în șir masca pe față pentru a salva viața unui semen sau cu un #miner care intră în șut, dar numai pentru 6, nu pentru 7 ore, precum un elev de gimnaziu⁉️”.

Teodorovici insistă cu întrebările și vrea să afle, de la Monica Anisie și Ludovic Orban, ei câte ore pe zi rezistă purtând masca de protecție. „O mai întreb pe doamna Anisie, câte ore #rezistă domnia sa cu masca pe figură? Dar «excelența sa», premierul României, câte ore #petrece cu masca pe față între 4 țigări și 2 pahare de coniac? Oare sunt obligați să poarte #masca tot atâtea ore câte sunt nevoiți să o suporte elevii și profesorii într-o zi? Zi de zi, în fiecare săptămână petrecută la școală⁉️”.