Teodorovici, pe final de „mandat”: Expresia „Unde nu-i cap, vai de picioare” se dovedește prezentă în politica de astăzi

Redactor:
Teona Tomoiaga
Ministrul în funcție al Finanțelor, Eugen Teodorovici, susține, într-un mesaj publicat, sâmbătă, pe Facebook, că expresia „Unde nu-i cap, vai de picioare" este prezentă în lupta politică de astăzi.

„Expresia «Unde nu-i cap, vai de picioare» se dovedește atât de prezentă în lupta politică de azi. Și ce te faci când ai un balaur cu mai multe capete? Balaurul opoziției «la putere»…..balaurul care a scos flăcări pe nări, s-a agitat și s-a zvârcolit să dărâme guvernul PSD, și-a regurgitat răutatea, ura și neputința prin panseuri facebook-iste, explozii și implozii repetate, panici exacerbate, amenințări cu cataclisme economice și sociale și, nu în ultimul rând, printr-o beție a injuriilor etalate ca la talcioc și presărate cu inepții debitate într-un concurs de competențe dovedite exclusiv prin titluri sofisticate, merite închipuite și orgolii răvășite. Dar ce te faci când balaurul ăsta cu atâtea capete se privește într-o oglinjoară electorală care este… doar una singură în țară!?”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că lista de miniștri, precum și programul de guvernare vor fi prezentate la finalul termenului constituțional. Premierul desemnat a mai spus că are încredere în învestirea Guvernului și că miercuri și joi va avea noi negocieri cu partidele care au votat moțiunea.

Președintele liberalilor a mai precizat că urmează nouă rundă de consultări cu partidele care au votat moțiunea de cenzură și că se așteaptă la un „boicot” al PSD, cu scopul de a menține Guvernul PSD la Palatul Victoria.

 

×
Inchide