Totul e ca la târg, curg OFERTE, reduceri, cu TVA sau fără. Liderul PMP susține că PSD a început RACOLAREA de parlamentari ALDE

Totul e ca la târg, curg OFERTE, reduceri, cu TVA sau fără. Liderul PMP susține că PSD a început RACOLAREA de parlamentari ALDE
Publicat: 27/10/2018, 17:54
Actualizat: 25/03/2019, 22:47

Se rupe guvernarea PSD-ALDE. E ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputații și senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulți parlamentari. Totul e ca la târg, curg oferte, propuneri, reduceri, cu TVA sau fără. E mare deranj în cea mai toxică coaliție care guvernează astăzi țara. S-au înecat în propria minciună. Protocoale, protocoale și când colo, nașul protocoalelor între servicii și parchete e însuși Călin-Constantin-Anton Popescu Tăriceanu”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Parchetul General a anunțat vineri că la baza protocoalelor cu Serviciul Român de Informații (SRI) a stat Hotărârea de Guvern nr. 231 din data de 30 martie 2005 privind aprobarea Strategiei naționale anticorupție pe perioada 2005 – 2007 și a Planului de acțiune pentru implementarea acestei strategii. Reprezentanții instituției conduse de Augustin Lazăr au mai precizat că planul de acțiune pentru implementarea S.N.A. stabilește, „fără echivoc”, în sarcina Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcției Națională Anticorupție (fost Parchetul Național Anticorupție), Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne încheierea de protocoale pentru stabilirea procedurilor de comunicare cu Consiliul Suprem de Apărare a Țării, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Informații Externe și alte structuri de informații.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îl acuză pe procurorul general Augustin Lazăr că a mințit în comunicatul de presă de vineri al Parchetului General referitor la hotărârea de guvern pentru protocoale, ca să își salveze pielea.

„Constat că procurorul general este capabil de orice pentru a-și scăpa pielea, chiar și să mintă în spațiul public. Comunicatul Parchetului General nu reprezintă altceva decât o interpretare proprie dată hotărârii de guvern din 2005. HG 231 nu se referă la protocoale, ci la aplicarea strategiei naționale anticorupție. Strategia enunța o serie de principii care aveau la bază respectarea statului de drept, a legilor în vigoare și a drepturilor și libertăților individuale. Nicidecum HG 231 nu stabilea încheierea de protocoale secrete precum cele încheiate între servicii și instituțiile din justiție în ultimii 10 ani sau precum cel semnat de Augustin Lazăr cu SRI în 2016″, a scris, vineri seară, Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Tăriceanu, fost premier în 2005, an în care Parchetul General transmite că a fost emisă Hotărârea de Guvern nr. 231 din data de 30 martie 2005 privind aprobarea Strategiei naționale anticorupție pe perioada 2005 – 2007 și a Planului de acțiune pentru implementarea acestei strategii și care a stat la baza protocoalelor cu Serviciul Român de Informații (SRI), îl acuză pe Augustin Lazăr de „manipulare ieftină pentru a-și salva pielea, aruncând vina”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”