Tudorache, despre șansele ca Dăncilă să fie pe lista PSD la parlamentare: Sunt din ce în ce mai mici

Tudorache, despre șansele ca Dăncilă să fie pe lista PSD la parlamentare: Sunt din ce în ce mai mici
Publicat: 10/01/2020, 20:26

Reacția vine în contextul în care Claudiu Manda a declarat, joi la Buzău, că „la Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”.

Astfel, întrebat joi la postul Digi 24, dacă din partea PSD vor mai fi proști în funcții publice, Daniel Tudorache a răspuns: „Eu sper să nu mai fie de la niciun partid! Am văzut ce s-a întâmplat. Și sperăm să nu se mai întâmple”.

Primarul Sectorului 1 a precizat că este vorba despre fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Economiei Dănuț Andrușcă.

Chestionat mai departe dacă sunt șanse ca Viorica Dăncilă să se regăsească pe listele PSD la parlamentare, Tudorache a replicat: „Păi vedem, dacă colegii mei ies și spun în continuare sau merg cu acest slogan, șansele sunt din ce în ce mai mici să fie”.

„Așa e în politică!”, a conchis edilul Sectorului 1, referitor la faptul că într-un Comitet Executiv al PSD i-a fost promis un loc pe listă Vioricăi Dăncilă, la schimb cu demisia din fruntea partidului.

În ședința Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD. În discuțiile de la reuniunea social-democraților, Vioricăi Dăncilă i-ar fi fost promisă șefia organizației de femei a PSD precum și un loc de parlamentar de Teleorman, dacă demisionează, potrivit unor surse politice. De atunci Marcel Ciolacu conduce interimar partidul.

În CEx al PSD din 12 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă i-a reproșat Olguței Vasilescu că soțul acesteia, Claudiu Manda, ar fi spus că nu vrea să susțină în campanie „o proastă”, conform unor surse politice participante la ședință.