Udrea, Șova, Tăriceanu, printre parlamentarii care nu au inițiat niciun proiect în 2014

Redactor:
Alina Novaceanu
Udrea, Șova, Tăriceanu, printre parlamentarii care nu au inițiat niciun proiect în 2014
Elena Udrea, Dan Șova sau Călin Popescu Tăriceanu se numără printre parlamentarii care nu au depus, în 2014, nicio inițiativă legislativă în Parlament, iar Oana Niculescu Mizil și Sebastian Ghiță nu au depus niciun proiect în această legislatură.

Președintele PMP, Elena Udrea, a inițiat 9 propuneri legislative depuse în Parlament în 2013, pe diverse teme: modificarea Codului Fiscal, protecția întreprinzătorului din România, reducerea riscului seismic, practica elevilor și studenților, semnate alături de mai mulți parlamentari, însă niciuna în acest an.

Nici președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu a depus în 2014 vreun proiect. Anul trecut, el a avut patru propuneri privind personalul aeronautic navigant, producerea energiei din resurse regenerabile sau alegerea autorităților administrației publice locale.

Fostul ministrul al Transporturilor Dan Șova, senator PSD, a avut doar trei propuneri legislative anul trecut și niciuna în 2014, la fel ca miniștrii Constantin Niță și Rovana Plumb.

În schimb, deputatul PSD Mircea Dușa, ministrul Apărării, a inițiat trei proiecte în 2014, privind organizarea MApN și a evenimentelor privind Ziua Națională a României.

Deputatul PSD Silaghi Szolt nu a avut, de asemenea, nicio propunere legislativă în 2014, ca și deputatul PNL Octavian Bot, deputatul PLR Daniel Chițoiu sau deputatul minorităților naționale Miron Ignat.

Deputatul PMP Theodor Paleologu a inițiat în 2014 un singur proiect, referitor la ariile natural protejate, conservarea habitatelor naturale, florei și faunei sălbatice, iar senatorul PNL Mariana Câmpeanu a depus tot un singur proiect în acest an.

Vicepremierul Liviu Dragnea, deputat PSD, a depus și el un proiect în 2014 care se referă la metodologia arborării steagurilor unităților administrativ-teritoriale, care a fost semnat și de către deputatul PSD Victor Ponta, primul ministru.

Un singur proiect a inițiat anul acesta și președintele PC, vicepremierul Daniel Constantin, în calitate de deputat, acesta referindu-se la construirea Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia.

Cei care conduc în top sunt însă deputații PSD Oana Niculescu Mizil și Sebastian Ghiță care nu au inițiat niciun proiect în această legislatură, ca a început la finalul anului 2012. De asemenea, cei doi nu au adresat nicio întrebare sau interpelare miniștrilor.

La polul opus se află deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru care a depus în această legislatură 99 de inițiative legislative și a adresat 125 de întrebări și interpelări membrilor Guvernului. Și deputatul PSD Florin Pâslaru a adresat miniștrilor 531 întrebări și interpelări.

Ştirea tristă a dimineţii! A murit chiar înainte de alegeri! Dumnezeu să îl odihnească
FOTO. Imagini incendiare cu Mirela Vaida de acum 15 ani! Atunci nu era vedetă şi...
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Calendar Ortodox 26 septembrie 2020. Trebuie să spui „La mulți ani”. Cruce neagră azi
FOTO. Daniela Crudu, într-o lenjerie intimă sumară! Fanii au lăudat trupul care se vedea complet
Ce fac și cum arată părinții lui Mihai Gâdea. Detaliul nebănuit despre familia directorului Antena3
Baronii PSD care îşi joacă ultima carte la alegerile locale de duminică
Alegeri locale 2020. Cum trebuie pusă ștampila pentru ca votul să fie valabil și cum...
Ştirea tristă a dimineţii! A murit chiar înainte de alegeri! Dumnezeu să îl odihnească
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Descoperire de PROPORȚII! Au reconstruit fața unei MUMII și au răsturnat tot ce știam despre...
De ce nu votează Raed Arafat la alegerile locale 2020. Puțini ar fi bănuit că...
Horoscop Neti Sandu 26 septembrie! Vin bani cu nemiluita
Arafat a făcut ANUNȚUL ȘOC! Ce se va întâmpla iarna asta în România
Poți face infarct de la prea multă bucurie? 5 cauze mai puţin cunoscute ale infarctului...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
Inchide