Un europarlamentar PNL cere Guvernului să publice imediat măsurile pe care le va lua pentru reducerea deficitului: Au amorsat o bombă cu un efect devastator

Un europarlamentar PNL cere Guvernului să publice imediat măsurile pe care le va lua pentru reducerea deficitului: Au amorsat o bombă cu un efect devastator
Publicat: 26/10/2017, 10:04

„Deficitul bugetar de 4,1 % constatat de Comisia Europeană este expresia falimentului politicilor Guvernării PSD-ALDE! Incompetența guvernării PSD-ALDE a trecut granițele României fiind constatată, iată, de Comisia Europeană, plasând România pe un rușinos loc de la coadă. Lucrurile sunt extrem de grave, situația actuală riscând să arunce România în postura unei Grecii în care cetățenii au plătit din greu incompetența propriilor guvernanți”, a transmis Buda.

Europarlamentarul liberal arată că ceea ce a făcut actuala coaliție de guvernare este să amorseze„o bombă cu un efect devastator pentru economie” și că, din cauza măsurilor luate și a depășirii țintei stabilite, ar putea fi declanșată procedura de infringement.

„Lipsa atragerii fondurilor europene grație aceleiași incompetențe, combinată cu deficitul bugetar constatat de CE, creșterea prețurilor la carburanți și alte utilități îi vor transforma pe români în săracii Europei. Degeaba munții noștri aur poartă dacă vom fi nevoiți să cerșim din poartă-n poartă. Solicit public Guvernului Dragnea-Tudose să facă de îndată cunoscute opiniei publice măsurile punctuale care vor fi luate în vederea reducerii acestui deficit. Consider însă că cel mai bun lucru pentru România ar fi demisia întregului Guvern, ca fiind un prim pas spre recredibilizarea țării”, și-a încheiat liberalul mesajul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase