Un fost deputat PSD care a votat Guvernul Orban a trecut în grupul PNL

Un fost deputat PSD care a votat Guvernul Orban a trecut în grupul PNL
Elena Hărătău, unul dintre deputații PSD care a votat învestirea Guvernului Orban, a anunțat, miercuri, conducerea Camerei Deputațillor, că, începând de luni, a demisionat din grupul PSD și că va activa în grupul parlamentar al PNL.

De asemenea, fostul deputat PSD Mihaiță Găină, care a votat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, a trecut în grupul parlamentar PNL. Găină și-a dat demisia din PSD pe 1 octombrie.

Elena Hărătău, unul dintre deputații PSD care a votat la învestirea Guvernului Orban, afirma, într-o declarație de presă în dimineața zilei votului, că PNL are în programul de guvernare închiderea și comasarea spitalelor. În acest context, ea îndemna românii să voteze „cu inima candidatul PSD” la alegeri.

„Istoria se repetă! Noul guvern al PNL, susținut de candidatul Iohannis, anunță închiderea și comasarea spitalelor! Indiscutabil, românii trebuie să îl sancționeze la vot pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, pentru a nu se mai reveni la situația din anul 2010, când o serie de spitale din fiecare județ al țării au fost închise și comasate. Românii trebuie să fie conștienți că, în cazul în care Guvernul Orban va fi instalat, iar Klaus Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale, vor fi din nou unități sanitare care se vor închide. Se va repeta astfel istoria din 2010, deoarece, în fapt și de drept, PNL este noul PDL!”, arată Elena Hărătău, într-o declarație de presă afișată pe site-ul Camerei Deputaților.

 

Inchide