Un grup parlamentar a semnat pactul propus de Viorica Dăncilă

Redactor:
Teodor Bobei
Un grup parlamentar a semnat pactul propus de Viorica Dăncilă
Varujan Pambuccian a declarat, luni pentru MEDIAFAX, că grupul parlamentar al minoritățilot naționale a semnat pactul pe care l-a propus Viorica Dăncilă partidelor, precizând că documentul include măsuri de bun simț cu care mai mulți aleși ai grupului au fost de acord.

„Toți cei 11 care au fost astăzi prezenți din grupul minorităților au fost de acord cus emanrea pactului. Cu lucrurile acestea de bun simț suntem de acord, așa cum am fost de acord și cu acordul propus de președintele Iohannis pe care iar l-am semnat și probabil și la alte formule de genul ăsta dacă sunt de tipul ăsta. În general semnăm lucruri cum am semnat și pactul cu președintele, lucruri care confera stabilitate sistemului legislativ”, a declarat Varujan Pambuccian, liderul grupului parlamentar al minorităților naționale, luni, pentru MEDIAFAX.

Întrebat de MEDIAFAX ce a convins grupul parlamentar al minorităților să semneze pactul, Pambuccian a răspuns: „Chestiunea legată de nemodificarea sistemului de salarizare și de pensii și necreșterea taxelor”.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea își iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor și că nu vor tăia pensiile și salariile.

Opoziția refuză să semneze pactul.

 

×
Inchide