Ungureanu: O să mă clonez în 3-4-5 exemplare, să fiu și la TV și cu Cezar Preda în campanie

Redactor:
Emma Toader
Ungureanu: O să mă clonez în 3-4-5 exemplare, să fiu și la TV și cu Cezar Preda în campanie
Copreședintele ARD Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marți, că va face în așa fel încât "să se cloneze în 3-4-5 exemplare" pentru a fi prezent în mai multe locuri în același timp, el reacționând astfel la afirmația lui Cezar Preda că fostul premier ar trebui să iasă mai des în campania electorală.

Copreședintele ARD Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marți, că va face în așa fel încât „să se cloneze în 3-4-5 exemplare” pentru a fi prezent în mai multe locuri în același timp, el reacționând astfel la afirmația lui Cezar Preda că fostul premier ar trebui să iasă mai des în campania electorală.

„Am să fac în așa fel încât să mă clonez în 3-4-5 exemplare că pot fi și cu dumneavoastră (cu ziariștii – n.r.), să pot fi și la posturile de televiziune în același timp, să fiu și în campanie națională și în campanie în colegiul meu. Am să fac tot posibilul, vă promit că încerc”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, într-o conferință de presă, după ce a fost întrebat cum comentează că Cezar Preda a afirmat că Ungureanu ar trebui să iasă mai des în campanie.

Mihai Răzvan Ungureanu a arătat este interesat în primul rând ca rezultatul din 9 decembrie să fie mulțumitor pentru ARD. El a spus că reprezentanții ARD au un adversar puternic și, astfel, trebuie să facă un efort enorm în acest sens.

„Iar cât despre prezența în media, dacă nu aș fi fost și eu în campania electorală, probabil că de dimineața până seara aș fi stat la televizor. Văd că domnul prim-ministru Ponta face acest lucru și o face bineînțeles pe seama absenței sale de la Palatul Victoria. Când eram prim-ministru era mai puțin timp de televiziuni, au fost câteva emisiuni, unii spun că una a fost memorabilă. Dar, într-adevăr, am avut nevoie de timp și atunci ca și acum pentru a face ce este extrem de important, în ordinea de atunci, activitatea guvernamentală, în ordinea de acum, campanie”, a adăugat Ungureanu.

El a mai spus că nu cedează în niciun fel condiționărilor mediatice. „Și vă mai spun ceva, apropo de prezența pe posturile de televiziune: eu nu cedez în niciun fel condiționărilor mediatice, deci, sunt prezent în măsura în care sunt și pun ghilimelele de cuviință, interesant”, a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

– Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, marți, la RFI, că Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să iasă mai des în public în această campanie electorală, democrat-liberalul susținând că „România lui Ungureanu funcționa, iar România lui Ponta stă”.

Cezar Preda afirmă că „Partidul Democrat Liberal, fiind forța principală în această alianță, își face o campanie așezată în fiecare colegiu, cu structuri organizatorice foarte bune, are mesaje locale”.

„Pe de o parte, Partidul Democrat Liberal are acest dezavantaj că USL nu-și mai promovează nici local, măcar, proiectele și este un mesaj negativ cap coadă, în toată țara: ei au tăiat salariile, ei au impozitat pensiile, ei au făcut nu știu ce au făcut. Dar suntem în parametri funcționării, așa cum eram noi obișnuiți la Partidul Democrat Liberal în campanie electorală. Ceilalți aliați ai noștri, poate pe ici pe colo, nu am o evidență clară, sunt și ei în teritoriu cuplați om la om cu adversarii politici”, adaugă prim-vicepreședintele PDL.

Preda observă că „la nivel național, însă, alianța se bazează foarte mult pe prestația co-președintelui Blaga și co-președintelui Răzvan Ungureanu”.

Inchide