USR n-ar refuza o colaborare cu Cioloș: Se încadrează în criteriile de integritate

USR n-ar refuza o colaborare cu Cioloș: Se încadrează în criteriile de integritate
Publicat: 03/08/2016, 20:02
Actualizat: 07/06/2018, 06:46

Clotilde Armand a spus, miercuri, într-o conferință de presă la Suceava, că în prezent se constituie nuclee ale USR în județele țării, iar la Suceava a avut discuții cu persoane care susțin ideile USR din județele Suceava, Neamț și Botoșani. Consilierul a afirmat că întâlnirea a fost cu oameni care doresc să folosească USR ca platformă de dezvoltare a unui partid. Potrivit sursei citate, membrii fondatori vor fi persoane care reprezintă valorile USR și respectă codul de integritate al partidului.

„Dacă sunt oameni de calitate, care respectă valorile noastre, atunci va fi în regulă. Dacă sunt oameni clientelari și nu am reușit să fim destul de atenți, atunci desființăm filiala”, a spus Clotilde Armand.

Filialele vor fi create la începutul lunii septembrie, după ce persoanele cu care au existat până acum întâlniri se vor organiza.

Întrebată dacă Dacian Ciloș se înscrie în codul etic al USR, Clotilde Armand a răspuns că premierul se încadrează în criteriile de integritate pe care le susține USR, dar că nu au existat discuții cu acesta pentru un eventual proiect comun.

„Nu am verificat (dacă premierul Dacian Ciloș se înscrie în codul etic al USR – n.r.), dar din intuiție cred că da”, a răspuns Armand.

Întrebată dacă au existat discuții cu premierul Dacian Ciloș pentru o eventuală susținere sau un proiect comun, aceasta a răspuns negativ.

„Nu există discuții cu domnul Cioloș la ora actuală. Nu excludem nimic și vrem ca toate posibilitățile să fie deschise pentru USR”, a spus Clotilde Armand.