Politic
22.01.2019
Politică

USR prezintă LISTA FINALĂ a candidaților pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, după două luni de campanie internă

USR prezintă LISTA FINALĂ a candidaților pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, după două luni de campanie internă
USR a stabilit, joi, lista finală a candidaților pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2019, aceasta fiind deschisă de Cristian Ghinea și Clotilde Armand.

Cristian Ghinea se află pe primul loc al candidaților USR la europarlamentare, în cadrul votului intern fiind ales de 13.662 de membri. Pe locul doi se află Clotilde Armand, votată de 10.468 de membri USR. Locul al treilea este ocupa de Nicolae Bogdănel Ștefănuță, care a primit susținerea a 10.337 de colegi de partid.

Umătorii pe listă sunt: Vlad Marius Botoș, Vlad Dan Gheorghe, Naomi Reniuț, Radu Ionuț Ghelmez, Radu Nicolae Mihaiu, Iulian Lorincz, Adrian Cristian, Camelia Carmen Crișan, Gheorghe Țăranu, Silviu Gurliu, Teodora Stoian, Alexandru Gabriel Vărzaru.

Alegerile europarlamentare vor avea loc la finalul lunii mai 2019.

„USR și-a ales candidații la alegerile europarlamentare din mai 2019!

 

 

Primii 15 candidați sunt:

1. GHINEA Cristian – Sector 3
2. ARMAND Clotilde-Marie-Brigitte – Sector 1
3. ȘTEFĂNUȚĂ Nicolae Bogdănel – Sibiu
4. BOTOȘ Vlad-Marius – Arad
5. GHEORGHE Vlad-Dan – Sector 6
6. RENIUȚ Anamaria Naomi – Brașov
7. GHELMEZ Radu-Ionuț – Diaspora
8. MIHAIU Radu Nicolae – Sector 2
9. LORINCZ Iulian Ștefan – Diaspora
10. CRISTIAN Adriana – Cluj
11. CRIȘAN Camelia Carmen – Sector 6
12. ȚĂRANU George – Iași
13. GURLUI Silviu-Octavian – Iași
14. STOIAN Teodora – Sector 3
15. VĂRZARU Alexandru-Gabriel – Timiș”, enumeră postarea celor de la USR.

„Membrii USR și-au ales candidații pentru alegerile europarlamentare! După două luni de campanie internă și 7 zile în care fiecare membru USR și-a ales candidații favoriți, astăzi la ora 12:00 s-au închis urnele de vot.

Vom face publice rezultatele în scurt timp. De la ora 13:30 vă așteptăm să ne urmăriți LIVE într-o conferință de presă alături de președintele Dan Barna și colegii noștri, candidații USR, pentru a afla cele 43 de nume de pe lista finală pentru alegerile europarlamentare.

 

 

Experiența celor două luni de campanie se termină cu o echipă închegată, oameni care au soluții pentru o Românie mai bună în Europa, și pregătiți pentru campania de anul viitor când vă vor cere și vouă voturile și încrederea.

Suntem primul partid din România care și-a ales candidații în mod transparent, bazat pe votul tuturor membrilor. Pentru că despre asta este în familia USR: despre meritocrație, despre competență și în primul rând despre democrație„, anunță USR.

foto: USR

Inchide