Vanghelie povestește cum i-a cerut PSD socoteală lui Ponta pentru vacanța postelectorală: „Bă, Victore, ce-ai căutat, bă, în Dubai?”

Vanghelie povestește cum i-a cerut PSD socoteală lui Ponta pentru vacanța postelectorală: „Bă, Victore, ce-ai căutat, bă, în Dubai?

„Bă, Victore, ce-ai căutat, bă, în Dubai?”. Așa ar fi sunat, cum spune Marian Vanghelie, întrebarea cu care Victor Ponta ar fi fost primit luni la partid. Exclus din PSD, Vanghelie a păstrat secret numele celei care și-ar fi luat la rost șeful, făcând însă publică replica acestuia: „La grupuri, dacă vorbești cu parlamentari, prietenește, sunt îngroziți. O colegă i-a spus «Bă, Victore, ce ai căutat, bă, în Dubai?» «Ia lăsați-mă dracului în pace!», ăsta a fost răspunsul. Nu pot să îi dau numele, nu-i frumos”.

Episodul a fost relatat de primarul Sectorului 5, într-un interviu la Adevărul LIVE în care Vanghelie a pus pe seama relației cu Sebastian Ghiță distanța pe care garda veche a partidului ar fi luat-o față de Victor Ponta. „A încercat să facă echipă doar cu 5-6 oameni de pe lângă el, cu Ghiță și Dragnea. N-a înțeles că partidul e mai mult decât Ghiță și Dragnea. Peste tot și-a bătut joc. Pentru că a primit tot gratis. Și dacă tata îți mai dă și 8-10 milioane de euro în cont tu stai prin cluburi”, a făcut Vanghelie aluzie la noaptea în care Victor Ponta a fost surprins în concediu într-un club în prezența prietenului său, Sebastian Ghiță.

Același prieten, demisionar azi din PSD, ar fi fost, susține el, subiectul mai multor discuții care au pornit de la nemulțumirea că PSD-iștii se simt „filați”. „Am vorbit de multe ori cu Victor Ponta. «Bă, Victore», zic, «nu vezi că băiatul ăsta nu e în regulă? E prietenul tău, da de ce tre` să ne urmărească el pe noi cu mașinile? Cu ce se ocupă? Cu șantajuri (sic!)?». Un pic se codea să răspundă. Au fost și momente în care zicea «Da, bă, nici eu nu mă înțeleg cu el». Prostii”, s-a îndoit Vanghelie de decuplarea celor doi foști colegi de partid.

În plus, Vanghelie îl acuză pe Ghiță că ar fi cel care decide în realitate spre ce firme merg banii europeni în urma licitațiilor guvernamentale. „Domnul Ghiță se ocupă cu toate fondurile europene. Participă la licitații și câștigă firmele IT alese de dânsul. Eu am vrut doar să semnalizez (sic!). Instituțiile statului știu”, a susținut Vanghelie adăugând că, în opinia sa, „băiatul ăsta e mai rău ca toți cei pe care i-a avut Năstase la un loc”.

O suspiciune legată de fostul PSD-ist a fost ridicată de ex-colegul său de partid în legătură cu împrumutul de 90 de milioane de euro acordat prietenului său din copilărie, Alexandru Iacobescu, actual manager al RTV și al clubului de baschet Asesoft. „I-a împrumutat cash. Dar cum s-a dus, cu mașina? 90 de milioane de euro e cât camera asta. Sunt bogați în lume, dar eu n-am auzit: „Ia și tu 90 de milioane de euro”. Ce naiba!”, a pus Vanghelie la îndoială un astfel de transfer de bani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Oamenii de știință au folosit Inteligența Artificială pentru a edita ADN-ul uman