Vicepreședintele PSD Sector 1 îi propune lui Clotilde Armand să schimbe emblema Sectorului 1. Ce variante îi oferă edilului

Vicepreședintele PSD Sector 1 îi propune lui Clotilde Armand să schimbe emblema Sectorului 1. Ce variante îi oferă edilului
Alexandru Petrescu, fost ministru PSD Foto: Arhiva GÂNDUL
Publicat: 12/09/2021, 16:02

Alexandru Petrescu – fost ministru al Economiei în cabinetul Grindeanu și actual vicepreședinte al PSD Sector 1 – îi propune lui Clotilde Armand să schimbe emblema Sectorului 1 într-una care ar surprinde mai fidel realitatea, adică una care înfățișează șobolani în jurul unui tomberon de gunoi.

Trei variante de emblemă propune fostul ministru al Economiei pentru Sectorul 1

  • Una care înfățișează o acvilă pe al cărei scut sunt două pungi de gunoi
  • O a doua în care apare un coș de gunoi înconjurat de șobolani
  • Și o a treia, color, care înfățișează o pubelă din care gunoaiele se revarsă, ca dintr-un „con al abundenței”, iar șobolanii îi salută, veseli, pe trecători.

Vicepreședinte al PSD Sector 1, Alexandru Petrescu, face referire la „Războiul gunoaielor din Sectorul 1”, dintre Clotilde Armand și Romprest.

Clotilde Armand acuză Romprest că face parte din „mafia gunoaielor” și practică prețuri supra-evaluate pentru serviciile de salubrizare.

Pe de altă parte, reprezentanții Romprest spun că Clotilde Armand nu a respectat contractul încheiat între firma de salubrizare și fosta administrație PSD a Sectorului 1, și că Primăria are datorii față de companie.

Alexandru Petrescu:  „Emblema Sectorului 1 au devenit gunoaiele, șobolanii, mizeria și focarele de infecție”

„Dacă «omul nou», întruchipând, din păcate, doar isteria, incompetența și ticăloșia, în locul virtuților clamate din opoziție, continuă ilegalitățile și abuzul, m-am gândit să îi dăm o mână de ajutor. După abandonarea stemei Sectorului 1 – în mod absolut arbitrar și jignitor pentru tradiția și istoria comunității noastre – catastrofa administrației locale, Clotilde Armand merge mai departe, înlocuind-o cu un grilaj strâmb, ce amintește doar de zeghea cuvenită celor care fraudează alegerile. Văzând această formă de manifestare a prostiei, m-am gândit, alături de colegii mei din PSD Sector 1, să îi sugerăm unele imagini mult mai aproape de realitatea zilnică a victimelor edilului Armand. Vedem cu toții cum emblema Sectorului 1 au devenit gunoaiele, șobolanii, mizeria și focarele de infecție”, scrie pe Facebook Alexandru Petrescu

Fostul ministru al Economiei are un mesaj pentru fanii de pe Facebook: „Continuați să semnați! În curând vom avea semnăturile necesare pentru a declanșa referendumul de demitere a celui mai sinistru personaj politic din istoria recentă”.

Ionut Muresan
Ionuț Mureșan este reporter pe domeniul Justiție-Afaceri Interne din 2006 și a lucrat de atunci pentru publicațiile NewsIn, Gardianul, Puterea, Mediafax, Evenimentul zilei și Adevărul. În 2007 a absolvit Facultatea de Filosofie și Jurnalism.citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase