Victor Ponta, după anunțul lui Ludovic Orban referitor la alegerile locale: ”Va fi nevoie să moară oameni ca să ramână Guvernul acesta incompetent”

Victor Ponta, după anunțul lui Ludovic Orban referitor la alegerile locale: ”Va fi nevoie să moară oameni ca să ramână Guvernul acesta incompetent”
Dialog incendiar. Ciutacu: „V-ați drogat vreodată?” Ce au răspuns Victor Ponta și George Simion (VIDEO)
Publicat: 10/08/2020, 15:22
Actualizat: 10/08/2020, 15:24

Premierul Ludovic Orban a declarat că alegerile locale se pot desfășura ”fără probleme”, atâta vreme cât creșterea numărului de infecții a fost oprită. Pe de altă parte, Ludovic Orban a cerut și sprijinul populației pentru ca răspândirea virusului să fie, în cele din urmă, stopată, nefiind de ajuns doar amenzile și restricțiile.

Ținând cont de numărul de cazuri de infecție cu noul coronavirus, premierul României a afirmat că alegerile locale pot fi organizate în condiții de siguranță, dând ca exemplu și țări  – Croația sau Polonia – care au organizat alegeri prezidențiale sau parlamentare.

”Dacă ne uităm la evoluția în ultimele 2 săptămâni putem constata că am reușit să oprim creșterea, ceea ce este extrem de important. Sigur, că orice măsură ia Guvernul, oricâte amenzi dăm, oricâte restricții impunem, avem nevoie de sprijinul populației pentru a stopa răspândirea virusului. Din punctul meu de vedere, la numărul actual de cazuri, se pot organiza alegerile, nu există niciun fel de problemă. Sunt țări precum Croația sau Polonia care au organizat alegeri prezidențiale sau parlamentare. Dacă toți candidații, toți cei implicați în campanie vor respecta regulile, nu vor fi probleme”, a declarat Ludovic Orban, potrivit stiripesusrse.ro.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a postat – în acest context – un mesaj extrem de dur pe pagina sa de socializare, fiind de părere că ”guvernul incompetent” al lui Ludovic Orban ia o decizie absolut greșită pe timp de pandemie, ceea ce va duce la un număr și mai mare de decese.

“Va fi nevoie să moară oameni ca să ramână Guvernul acesta incompetent. Sistemul de Sănătate se apropie de colaps / Școala nu știm dacă se deschide sau nu / firmele românești se apropie de faliment – dar Orban face Alegeri ! PRO România a solicitat un protocol clar, detaliat și eficient pentru organizarea campaniei electorale și a zilei votului în condiții de maximă siguranță – Guvernul Orban NU a făcut nimic!”, scrie Victor Ponta în mediul online.

Victor Ponta: ”Între sănătatea oamenilor și voturi, Orban a ales voturile”

Victor Ponta este de părere că guvernul condus de Ludovic Orban pune mai presus de toate votul și nu sănătatea populației României, așa cum ar fi normal într-o astfel de perioadă.

Cu toate că Pro România propusese ca alegerile locale și parlamentare să se desfășoare într-un interval de timp cât mai apropiat – pentru a reduce riscul de infectare și cheltuielile -, premierul Ludovic Orban nu a oferit niciun răspuns.

”PRO România a solicitat organizarea Alegerilor Locale și Parlamentare într-un termen cât mai apropiat între acestea – pentru a reduce riscul de infectare și cheltuielile uriașe (200 milioane euro doar pentru Locale) – Guvernul Orban NU a răspuns!

Între sănătatea oamenilor și voturi – Orban a ales voturile/ să fim siguri ca îi vom arăta la vot ce mult a greșit!!!”, a scris liderul Pro România pe pagina sa de Facebook.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Șeful mașinăriei de propagandă din Coreea de Nord a murit