VIDEO | Nicolae Ciucă a identificat dușmanul PNL-ului. Nu este nici PSD, nici AUR

Publicat: 17/11/2023, 16:33
Actualizat: 17/11/2023, 16:45

Discurs motivațional al lui Nicolae Ciucă în fața femeilor liberale. PNL a început întâlnirile regionalele mai devreme decât PSD, care le-a programat din 7 ianuarie. 

Prezent la regionala organizației de femei din sud-vest, fostul premier le-a pregătit pe doamne pentru anul electoral 2024. Ciucă și-a îndemnat membrii de partid să aibă încredere în puterea proprie.

Vă rog să aveți încredere în dumneavoastră, în primul rând, pentru că atunci când vorbim de noi înșine, trebuie să avem încredere în noi înșine. Fiecare membru de partid în trebuie să aibă propria încredere în propria-i putere. Fiecare organizație trebuie să aibă încredere în sine, fiecare filială, partidul trebuie să aibă încredere în sine, a spus Ciucă.

Nicolae Ciucă a identificat și dușmanul cu care se luptă PNL. Acesta nu este nici PSD, nici AUR, ci chiar din interiorul partidului.

Nu PSD-ul este dușmanul nostru, nu AUR, nu USR, nu altcineva. Noi suntem dușmanul nostru prin temerea, prin intrarea într-o stare de inactivitate politică ce o regăsim la nivelul fiecărei filiale în parte.

„Un moment de rătăcire”

„Inactivitatea politică” sau un moment de rătăcire i-a determinat pe unii primari liberali să plece din partid. Nu este clar. Nici președintele PNL nu știe exact. Dar, știe un singur lucru: ceilalți edili se vor gândi de două ori înainte să plece.

Acuma nu știu în ce condiții au plecat, că au fost într-un fel sau altul ademenit, este treaba fiecăruia. Fiecare dintre noi, la un moment dat, a avut un moment de rătăcire și ei probabil au avut un moment de rătăcire, dar sunt convins că ceilalți nu vor avea momente de rătăcire și se vor gândi bine înainte să plece, pentru că până la urmă tot la Partidul Național Liberal vor reveni, pentru că a fost singurul partid care s-a îngrijit de tot ceea ce a însemnat derularea proiectelor de investiții pe fonduri europene pe Anghel Saligny, pe PNDL și de aceea putem să facem astăzi diferența între o administrație liberală și alte administrații, a mai spus președintele PNL.

Afirmațiile președintelui PNL se referă la cei 10 primari liberali din Mehedinți care ar candida pe listele PSD în 2024. Președintele Consiliului Județean Aladin Georgescu a făcut anunțul pe Facebook. Ciucă nu-i dă plecați, pentru că sunt în timpul mandatului, dar nici nu le garantează că PNL îi va primi înapoi, la final.

Cei zece primari nu au plecat, pentru că nu pot pleca în timpul exercitării mandatului, cu mai mult de șase luni înainte de finalizarea mandatului. Ca atare, ei sunt în continuare primari ai PNL. Am mai văzut astfel de situații în care la un moment dat au zis că ei vor candida pentru un alt partid, după care au revenit și au spus că electoratul le-a cerut altceva (….) Depinde de dumneavoastră dacă îi veți mai primi sau nu.

CITEȘTE ȘI:

Sebastian Burduja, la Gândul Exclusiv: „Dacă partidul îmi va cere, mă voi prezenta la alegerile pentru Sectorul 1”

VIDEO | Sorin Grindeanu îi cere lui Marcel Boloș peste 30 miliarde lei pentru 2024 / „E necesar să existe în decembrie o rectificare”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Diva şi-a lăsat chiloţeii în vine şi a început să 🙊 O recunoşti? E celebră
FOTO. Imagini hot cu Miss Univers, soția celebrului milionar român!
O fată de 17 ani, dispărută de luni de zile, a fost găsită îngropată în...
Adio, suflet frumos! Veste cruntă: A murit la 35 de ani
Motivul crimei odioase din Bistriţa. Ucisă de soţ în faţa copiilor, tânăra s-a prăbuşit la...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
🇷🇴 Mai multe mașini ARO din flota armatei au fost scoase la vânzare. Cât costă...
Experiența inedită trăită de o femeie. S-a trezit cu 86 de milioane de dolari în...
Recalcularea pensiilor vine cu dezavantaje pentru unii români. Pensionarii care nu primesc bani în plus...
Cu ce domniță a fost surprins Dorian Popa: A uitat-o pe Babs!
Atac terorist în Paris. Atacatorul a strigat "Allah akbar" şi a atacat trecători în centrul...
Pro TV a 'spart' banca! Ireal câţi bani vor primi concurenţii de la Survivor România...
„Cea mai BEATĂ PASĂRE” din Noua Zeelandă este o specie de PORUMBEL DURDULIU!
UNGARIA UMILITĂ crunt în România! S-a întâmplat chiar de Ziua Națională
A murit Maica Pavelida. A fost legenda Mănăstirii Prislop
Rona Hartner a fost uitată de colegii de breaslă în ziua înmormântării. Doar două persoane...
BANCUL ZILEI. Vasile: Nu vă supărați, aveți o bere? Ion:– La ce îți mai trebuie,...