VIDEO. Șmecherul de partid – cum apără șoferii limuzinele cu stroboscoape ale șefilor: „Există și oameni care răspund în fața lui Dumnezeu”

Redactor:
Cristian Andrei
"Ați intrat în perimetrul meu, serios, deja mă simt amenințat. Sunteți ca niște vulturi, veți răspunde în fața lui Dumnezeu!", îmi spune șoferul care păzește cu strășnicie mașina din Kiseleff.

„Ați intrat în perimetrul meu, serios, deja mă simt amenințat. Sunteți ca niște vulturi, veți răspunde în fața lui Dumnezeu”, îți spune șoferul care păzește cu strășnicie mașina din Kiseleff.

Mașina este un VW Touareg, motor V8 și are instalate în partea din față două stroboscoape pentru a-și face loc prin trafic. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul, sub grilă, două semnale luminoase atenționează șoferii din trafic că au în spate o mașină specială. Conform legii, doar anumite mașini – poliție, jandarmerie, salvare pot folosi semnalele luminoase în trafic. Pentru instalarea unor astfel de dispozitive este nevoie de aprobarea Poliției.

Șoferul aflat lângă mașina din curtea PSD se comportă ca un șmecher și interzice fotografierea. Spune este ordin de sus și trebuie să „cerem voie șefului”. Întrebat dacă mașina are instalate legal stroboscoapele, șoferul răspunde că el este doar „un măturător în curte care adună mucurile de țigară”. Se pune însă atent în fața grilei pentru a nu se vedea stroboscoapele pe care încearcă permanent să le ascundă de obiectivul aparatului. Mișcarea se repetă de câteva ori până când pe un ton foarte grav spune: „Ați intrat în perimetrul meu, mă simt amenințat”. Arma care îl speria era doar aparatul foto.

PLUS: GÂNDUL TV. Șoferul care s-a săturat să fie umilit în trafic: ce pățește acest șmecher cu Audi care încearcă să se strecoare în coloană

PLUS: VIDEO: Șmecherul cu Bentley alb de la congresul PDL a băgat în spital un polițist de la Rutieră. Poliția: șoferul nu poate fi tras la răspundere penală în acest caz

PLUS: „Șmecherul” din Craiova: „L-am lovit cu palmele peste față, gât și piept. Eu am fost provocat”. Avocatul cere eliberarea pentru că astfel de infracțiuni „au loc tot mai des”

Moda stroboscoapelor nu este nouă. Luxosul Mercedes S 500 al lui Marian Vanghelie beneficiază de asemenea de stroboscoape.

Și președintele PNL, Crin Antonescu, a avut un BMW dotat cu semnale luminoase pe care l-a înlocuit în acest an cu un Mercedes fără stroboscoape.

COMENTEAZĂ ACEST SUBIECT ȘI PE PAGINA FACEBOOK GÂNDUL

×
Orban, Vela și Tătaru, ședință de urgență la sediul MAI după creșterea alarmantă a cazurilor de COVID

Orban, Vela și Tătaru, ședință de urgență la sediul MAI după creșterea alarmantă a cazurilor de COVID

Publicată de Gandul pe Vineri, 10 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide