Virgil Popescu acuză un „atac în stil terorist” al rivalilor PSD din Mehedinți: „NU vom tolera acțiunile de intimidare la adresa unor membri PNL!”

Virgil Popescu acuză un „atac în stil terorist” al rivalilor PSD din Mehedinți: „NU vom tolera acțiunile de intimidare la adresa unor membri PNL!”
Polițiștii au găsit lângă o mașină un recipient, conținea o substanță inflamabilă, iar pe geamul stânga față al autoturismului se afla o țigară neaprinsă, lipită cu bandă adezivă / Sursa foto: Facebook – Virgil Popescu
Publicat: 21/09/2020, 16:06

Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți, îi acuză pe contracandidații social-democrați dintr-o localitate din județ de acțiuni de intimidare la adresa liberalilor, respectiv o tentativă de incendiere a mașinilor unor membri PNL, acțiune pe care o cataloghează drept „atac în stil terorist”.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, liderul organizației PNL Mehedinți, a transmis, luni, printr-o postare pe contul de Facebook, acuzații grave la adresa social-democraților, în ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie.

„INCREDIBIL la ce atacuri în stil terorist se pretează cei de la PSD Mehedinți! De aceea vin și transmit clar: NU vom tolera acțiunile de intimidare la adresa unor membri PNL! Tentativa de incendiere a mașinilor unor colegi liberali, de la Livezile, este un act violent, care nu trebuie tolerat de nimeni! Atacul în stil terorist a fost pus la cale de fiul unui candidat PSD la Consiliul Local din comuna Livezile! Nu pot să cred că primarul PSD Adrian Nănuți și Aladin Georgescu permit așa ceva! Vreți să moară oameni!?!?! Totodată, am încredere că autoritățile își vor face treaba, iar cel care a încercat să facă asta va fi pedepsit potrivit legii. Iar faptul că există grade de rudenie între oficiali din Poliția Mehedinți și primarul PSD de la Livezile este doar o coincidență și nu are nimic de a face cu încercarea de a nu le permite criminaliștilor să se prezinte la locul faptei! Asta și sper! Că este doar o coincidență! Și stau să mă întreb: cum este posibil ca în anul 2020 să asistăm la asemenea atacuri de tip terorist, care pot pune în pericol viața unor oameni!?! Fac un apel clar pentru toată lumea: să fim civilizați! Fără atacuri de tip terorist și acțiuni de intimidare pe perioada campaniei electorale! Și un mesaj pentru contracandidații de la PSD: chiar dacă ne veți da foc, PNL va câștiga pentru că mehedințenii văd de ce mizerii sunteți în stare!”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

INCREDIBIL la ce atacuri în stil terorist se pretează cei de la PSD Mehedinți! De aceea vin și transmit clar: NU vom…

Posted by Virgil Popescu on Monday, September 21, 2020

Dosar penal pentru tentativă de distrugere prin incendiere

Incidentul ala care face referire ministrul liberal este cercetat de polițiști, așa cum arată un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Mehedinți.

„La data de 21.09.2020, Politia orasului Vanju Mare a fost sesizată de o femeie de 29 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin cu privire la faptul că, aceasta ar fi surpins în apropierea autoturismului său, ce se afla staționat pe raza localității, un bărbat care avea asupra sa un recipient, ce ar conține o substanță inflamabilă, iar pe geamul stânga față al autoturismului se afla o țigară neaprinsă, lipită cu bandă adezivă”, de arată în document.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției, care în urma verificărilor efectuate a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, persoana bănuită fiind identificată de polițiști și condusă ulterior pentru audieri. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de distrugere prin incendiere”, a transmis IPJ Mehedinți.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația