RELIGIE. Vaticanul pune bocancul pe grumazul Chinei. Puternicul cardinal Raymond Burke atacă Beijingul! VIDEO

Redactor:
Gandul
RELIGIE. Vaticanul pune bocancul pe grumazul Chinei. Puternicul cardinal Raymond Burke atacă Beijingul! VIDEO
RELIGIE. Vaticanul pune bocancul pe grumazul Chinei. Puternicul cardinal Raymond Burke atacă Beijingul! VIDEO / Sursa FOTO: https://voiceofthefamily.com

Forumul pentru Viață de la Roma (Rome Life Forum), o reuniune online organizat de către Vocea Familiei (Voice of Family), a permis lansarea unui atac virulent al Vaticanului la adresa Chinei. Puternicul cardinal Raymond Burke a pus bocancul pe grumazul Beijingului, lansând acuze puternice.

Profitând de prilejul oferit, cardinaul Burke a vorbit despre o legătură strânsă între ororile comunismului și criza mondială actuală. Cu această ocazie, Vaticanul reamintește lumii rolul negativ jucat de regimul ateu din China!

Raymond Burke, unul dintre cei mai respectați cardinali din Biserica Catolică, a făcut un apel și la Rusia, lansând un mesaj de apropiere față de lumea ortodoxă slavă. „Consacrarea Rusiei Imaculatei Inimi a Mariei este mai necesară astăzi ca niciodată”, a spus înaltul prelat.

„Când vedem cum răul materialismului ateu, care își are rădăcinile în Rusia, conduce într-un mod radical guvernul Republicii Populare Chineze, înțelegem că răul cel mare al comunismului trebuie vindecat la rădăcinile sale, prin consacrarea Rusiei, așa cum a cerut Doamna Noastră. Recunoscând necesitatea unei convertiri totale de la materialismul ateu și comunist la Hristos, cererea Fecioarei de la Fatima de a consacra Rusia Inimii sale Imaculate, în conformitate cu indicația sa precisă, rămâne urgentă”, a mai arătat acesta.

Pentru cardinalul Burke, singura religie permisă în China este China însăși, subliniază Catholic Culture! În plus, „Leul Vaticanului”, cum este supranumit Raymond Burke, a reamintit și faptul că Republica Populară Chineză este la originea pandemiei de Covid-19.

Împotriva vaccinării obligatorii

Rome Life Forum se desfășoară în aceste zile, între 20 și 22 mai, sub egida „Coronavirusul în lumina de la Fatima: o tragedie și un izvor de nădejde”.

Cardinalul Burke le-a spus interlocutorilor săi că „nu există justificare morală pentru dezvoltarea unui vaccin folosind celule de la bebelușii avortați”!

În privința vaccinării obligatorii, ideea aceasta i se pare „pe bună dreptate odioasă” și ea nu poate fi impusă cetățenilor „într-un mod totalitar”.

Inchide