SINGAPORE. Un nou studiu ar putea influența politica de externare a pacienților. Ce descoperire a fost făcută cu privire la contagiune

Redactor:
Departamentul Externe
SINGAPORE. Un nou studiu ar putea influența politica de externare a pacienților. Ce descoperire a fost făcută cu privire la contagiune

Pacienții cu Covid-19 nu mai sunt infecțioși după 11 zile de îmbolnăvire, chiar dacă unii ar putea încă să fie pozitivi, potrivit unui nou studiu realizat de experți în boli infecțioase din Singapore.

Un test pozitiv „nu echivalează cu infecțiozitatea sau virusul viabil”, potrivit unui document de cercetare realizat de Centrul Național pentru Boli Infecțioase din Singapore și Academia de Medicină. Virusul „nu a putut fi izolat sau cultivat după ziua 11 a bolii”.

Un test pozitiv „nu echivalează cu infecțiozitatea sau virusul viabil”. Noul studiu ar putea influența politica de externare a pacienților

Lucrarea s-a bazat pe un studiu realizat în 73 de brevete din orașul-stat, notează Bloomberg.

Cele mai recente descoperiri pot avea implicații asupra politicii de externare a pacienților din țară. Criteriile de descărcare de gestiune se bazează în prezent pe rezultatele testelor negative, mai degrabă decât pe infecțiozitate.

Prof. Leo Yee Sin, Centrul Național pentru Boli Infecțioase, Singapore

„Din punct de vedere științific, sunt foarte sigur că există suficiente dovezi că persoana nu mai este infecțioasă după 11 zile”, a declarat pentru Straits Times prof. Leo Yee Sin, director executiv al NCID.

Strategia din Singapore privind gestionarea pacienților cu Covid-19 este ghidată de cele mai noi dovezi științifice clinice locale și internaționale, iar Ministerul Sănătății va evalua dacă cele mai noi dovezi pot fi încorporate în planul său de management clinic al pacientului, potrivit unui raport al Straits Times.

Până în prezent, 13.882, sau aproximativ 45% din totalul de 31.068 pacienți cu Covid-19 din Singapore au fost externate din spitale și unități comunitare. Singapore a raportat sâmbătă la prânz 642 de cazuri noi de Covid-19.

În cazul în care oficialii permit externarea pacienților în funcție de timp, peste 80 la sută ar putea merge acasă după 11 zile de boală.

Restul poate avea nevoie de mai multă îngrijire dacă au o formă severă a bolii, dar nu ar putea transmite virusului nimănui și nu ar trebui să fie izolați în același mod.

Simptomele, prezente în prima săptămână, potrivit unui studiu efectuat în Germania

Lucrarea face, de asemenea, referire la un studiu mic, efectuat pe nouă pacienți din Germania, care au constatat că „vărsarea virală” din plămâni sau gât a fost foarte mare în prima săptămână, dar nu în următoarele  opt zile.

Dr. Asok Kurup, un expert în boli infecțioase la Academia de Medicină, a spus că se știe mult mai multe despre virus astăzi decât în ​​săptămânile de la începutul focarului.

„Studiile continuă și vom obține mai multe date, dar vom vedea același lucru, deoarece există o mare cantitate de știință în acest sens. Deci nu este nevoie să așteptați”, a spus el.

Guvernul a examinat activ personalul preșcolar, în timp ce se pregătește pentru redeschiderea preșcolarilor începând cu 2 iunie. Vineri, doi angajați preșcolari au testat pozitiv pentru noul coronavirus, aducând numărul total de cazuri confirmate în rândul personalului preșcolar la șapte, potrivit Ministerului Sănătății.

 

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
IREAL! Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Blestemul care a...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
Soția lui Michael Schumacher a scos la vânzare vila de lux din Elveția! Motivul deciziei...
Cum vor arăta noile tramvaie ale Bucureștiului. Sunt produse în România, 100 vor fi cumpărate...
OMS trage un semnal de alarmă privind "super-bacteriile". Bacteriile rezistente la antibiotic ar putea ucide...
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Expert în vaccinuri: Vaccinarea în masă ar putea fi „un pas mic împotriva virusului și...
IREAL! Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Blestemul care a...
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Surpriză mare la Kaufland, se vinde din nou produsul de care românii au fost îndrăgostiți....
BOMBĂ! Cătălin Moroșanu, despre cine va câștiga Survivor România. Anunțul surpriză ai Faimosului
Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”, dezvăluit. Puțini se așteptau la asta
ULTIMA ORĂ! O moarte fulgerătoare. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face. Ştirea...
10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO. Recomandarea Mihaelei Bilic
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
×