Carmen Brumă, cunoscută pentru stilul său de viață echilibrat și pentru silueta de invidiat, le oferă românilor câteva recomandări simple și eficiente pentru a se bucura de mesele pascale fără teama kilogramelor în plus. Nu e nevoie să te abții complet, ci doar să faci alegeri mai înțelepte.
Pe măsură ce Paștele se apropie, mesele festive devin un subiect central în casele românilor. Însă, odată cu bucuria sărbătorii vine și riscul de a consuma prea mult.
Carmen Brumă, promotoare a unui stil de viață sănătos și partenera lui Mircea Badea, vine cu o serie de recomandări pentru a preveni acumularea kilogramelor în plus.
„Cum să NU te îngrași de Paște fără să te abții!”, a scris vedeta în cea mai recentă postare pe Facebook, însoțită de imagini cu preparatele sale sănătoase.
Carmen Brumă le propune celor care vor să se bucure de masa pascală fără regrete câteva trucuri ușor de urmat:
„Începe fiecare masă cu o salată din legume proaspete cu oțet de mere sau cu o supă. Te vei sătura mai repede cu mai puțină mâncare iar impactul glicemic al mesei respective va fi mai mic”, spune Brumă.
Un alt sfat important este să se acorde prioritate proteinelor și alimentelor fermentate, benefice pentru digestie.
„Prioritizează proteinele și alimentele cu probiotice gen murături, iaurt, chefir.”
De asemenea, vedeta atrage atenția și asupra importanței mișcării în această perioadă.
„Zilnic mișcare! În programele mele ai antrenamente scurte pentru acasă, ideale pentru această perioadă! Încearcă să faci 2000 de pași după fiecare masă!”
Totodată, Carmen Brumă spune că echilibrul este cheia și că mâncarea nu trebuie demonizată în timpul sărbătorilor.
„Evită mentalitatea „totul sau nimic”! Și mâncarea face parte din farmecul sărbătorilor și trebuie să ne bucurăm de ea în măsura corectă!”.