CUTREMURĂTOR! Pacientă cu cancer, îi scrie ministrului Vlad Voiculescu că vrea să fie eutanasiată! Mesajul sfâșietor, viral pe Facebook

CUTREMURĂTOR! Pacientă cu cancer, îi scrie ministrului Vlad Voiculescu că vrea să fie eutanasiată! Mesajul sfâșietor, viral pe Facebook
CUTREMURĂTOR! Pacientă cu cancer, îi scrie ministrului Vlad Voiculescu că vrea să fie eutanasiată! Mesajul sfâșietor, viral pe Facebook / Sursa FOTO: flickr.com
Publicat: 06/04/2021, 17:07
Actualizat: 06/04/2021, 21:17

Pacientă cu cancer, îi scrie ministrului Vlad Voiculescu că vrea să fie eutanasiată! Un mesaj cu adevărat sfâșietor a fost lansat pe rețelele de socializare de o pacientă care are cancer. Femeia îi scrie ministrului Vlad Voiculescu că vrea să fie eutanasiată! Motivul are legătură cu situația dezastruoasă din sistemul de sănătate românesc.

Bolnavă cronic, persoana în cauză nu mai are posibilitatea să se interneze în spital. Fără tratament, suferința cauzată de cancer s-a transformat în chin.

Pacientă cu cancer, îi scrie ministrului Vlad Voiculescu că vrea să fie eutanasiată! Respinsă de la poarta spitalului!

Și în situația ei sunt și alți bolnavi cronici din țară. „Nimeni nu și-a dorit această pandemie, această nenorocire”, punctează femeia într-un mesaj publicat pe Facebook. Textul ei a devenit deja viral și s-a transformat într-un manifest cu adevărat zguduitor. Este ca un ultim strigăt de disperare din partea cuiva care are nevoie de ajutor, în timp ce autoritățile preferă să întoarcă privirea în altă parte.

Femeia spune, cu subiect și predicat, că toți bolnavii cronici din România sunt condamnaţi la moarte! De ce? Fiindcă spitalele refuză să-i primească, privându-i de tratamentul necesar supraviețuirii. În cazul de față, vorbim despre o pacientă bolnavă de cancer și cu afecțiuni cardiace știute. I s-a întâmplat să meargă în această perioadă la spital, dar acolo nu au vrut să o interneze sub pretext că se tratează doar cazurile de Covid-19! Uluitor, nu-i așa? Deloc, este realitatea anului 2021, „noul normal” care ni se vântură pe sub nas de aproape un an.

Bolnavii din România au ajuns să-și dorească eutanasierea! „În fiecare lună stau cu inima cât un purice”

Despre tratamente pentru bolnavii cronici, nici vorbă în aceste zile. Greu mai găsești pe la farmaceii un medicament anume, cam tot sistemul este blocat. Sau pe „stand-by”, cum am mai auzit vorbindu-se la unele cadre din Sănătate.

„Eu am mai vorbit despre acest lucru. Atunci când ești pe ultima sută de metri, în țările civilizate ți se oferă această oportunitate: eutanasierea. Nimeni nu și-a dorit această pandemie, această nenorocire, este clar asta. Eu nu întâmpin probleme acum, dar mi s-a intâmplat să ajung la spital și să nu fiu internată din cauza Covid. Nu poți să limitezi internarea unui pacient, unui bolnav de cancer sau cardiac din cauza Covid-19. Cunosc oameni care nu reușesc să găsească medicamentele de care au nevoie, pacienți care mă sună pentru că nu știu ce să facă. Încă mai există listele de așteptare pentru tratamentele de care au nevoie. În fiecare lună stau cu inima cât un purice. Sunt bolnavi de cancer în fază terminală care nu se pot interna în spital”. Acesta este mesajul postat pe Facebook de o pacientă ajunsă la disperare.

Din câte se pare, persoana în cauză a militat și în trecut pentru introducerea unei legi care să permită eutanasierea. O reacție oficială pe acest subiect din partea Ministerului Sănătății încă nu a apărut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia