Dieta Rina poate ajuta la scăderea accelerată în greutate. În ce constă regimul și câte kilograme poți slăbi respectând condițiile

Dieta Rina poate ajuta la scăderea accelerată în greutate. În ce constă regimul și câte kilograme poți slăbi respectând condițiile
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 18/07/2022, 17:16

O nouă dietă, numită Rina, câștigă în notorietate, fiind considerată unul dintre cele mai eficiente și blânde sisteme nutriționale pentru pierderea în greutate. Potrivit nutriționiștilor, urmând regulile de nutriție din „tabelul Riina” poți slăbi 10 kilograme în trei luni.

Diata Rina nu se încadrează printre sistemele de nutriție extreme, prin urmare nu dăunează sănătății, dar este renumită, totuși, pentru impresionantele sale rezultate și vă permite să fixați rezultatul pentru o lungă perioadă de timp. În timp ce dietele rapide pot contribui, la finalul lor, la creșterea în greutate, această dietă a fost dezvoltată de un sportiv american și este extrem de sigură. O altă dietă sigură este și dieta Dukan care te va ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă și kilogramele în plus.

Dieta Rina se bazează pe o combinație exactă a anumitor alimente. Astfel, este permis utilizarea în mâncare a cărnii de pui, carne fără grăsime de vită și porc, pește, produse lactate, leguminoase și cereale integrale. Dieta poate fi completată cu legume și fructe, relatează BZI.

Regiul durează timp de 90 de zile, timp în care micul dejun ar trebui să constea invariabil din fructe proaspete sau uscate, salată de legume proaspete cu ulei de măsline. Dar prânzul și cina ar trebui să fie alternate la fiecare patru zile. În plus, în timpul dietei, trebuie să respectați programul de masă, adică micul dejun, prânzul și cina ar trebui să înceapă în același timp. Drept urmare organismul va începe să funcționeze lin și să piardă din kilograme. Astfel, într-un timp foarte scurt vei reuși să slăbești 5 kg.

Este foarte important ca atunci când urmezi această dietă renunți să ronțăi ceva între mese. De asemenea, toate băuturile, inclusiv ceaiul si cafeaua, trebuie consumate fără să adaugi zahăr și este extrem de recomandat să evitați pe cât posibil fast-food-urile si alimentele procesate din dieta.

În prima zi de dietă, specialiștii spun că poți consuma proteine – 200 de grame. Astfel, prânzul trebuie să includă carne roșie sau pui fiert, dar și mâncare din pește aburit. Cina din această zi ar trebui să repete prânzul, dar porția ar trebui să fie redusă la jumătate. Urmând aceste proporții vrei reuși să slăbești destul de repede chiar dacă ești o persoană care slăbește greu.

În a doua zi de dietă trebuie să consumi mai multe legume. Astfel, la prânz, limitează-te la legume pregătite pe abur sau înăbușite. Cina trebuie să repete prânzul, dar porția trebuie redusă la jumătate. Pe când în a treia zi de dietă, poți consuma carbohidrați. La prânz, puteți mânca paste din grâu dur cu roșii proaspete sau sos de roșii. În mod similar, cina repetă prânzul, dar porția trebuie consumată pe jumătate.

Când vrei să slăbești conform unui tabel pentru dieta Rina trebuie să știi că a patra zi de regim trebuie să fie plină de vitamine. De dimineața devreme până la prânz, trebuie să mănânci fructe și legume proaspete la fiecare două ore. Puteți mânca nuci și semințe, totuși, după ora 20, trebuie să te limitezi complet la mâncare, conform sursei citate.

Sursa tabel: Retete-diete.ro
Sursa tabel: Retete-diete.ro
Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică