Adio, Târg de Crăciun în București! Nicușor Dan, primarul care închide tot!

Adio, Târg de Crăciun în București! Nicușor Dan, primarul care închide tot!
Adio, Târg de Crăciun în București! Nicușor Dan, primarul care închide tot! / Sursa FOTO: creart.ro
Publicat: 30/09/2020, 18:18
Actualizat: 30/09/2020, 18:19

Bucureștenii care abia așteaptă spiritul sărbătorilor de iarnă trebuie să-și refacă planurile fiindcă Nicușor Dan nu are de gând să mai organizeze vreun Târg de Crăciun în Capitală! Primarul ales îi anunță pe cetățenii celui mai mare oraș al țării că trebuie să meargă „prin vecini” dacă vor să se bucure de atmosfera feerică a unui astfel de târg.

Prezent la o întâlnire cu ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, Nicușor Dan a abordat și subiectul pregătirilor de iarnă în Capitală. El le-a declarat jurnaliștilor că Primăria Generală nu va mai aloca bani pentru Târgul de Crăciun sau de Paşti, motivând că situaţia economică este una dificilă, iar banii trebuie direcţionaţi către urgenţe.

Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai. Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”, s-a văitat Nicușor Dan.

Nicușor Dan vorbește despre… târguri private!

Primarul Nicuşor Dan are, totuși, planuri legate de Târgul de Crăciun. Despre ce este vorba: „E posibil să avem târguri private. Dar să alocăm bani din partea Primăriei pentru astfel de evenimente, foarte puţin probabil. Trebuie să ducem banii către chestiuni esenţiale”.

Care sunt acele urgențe? În viziunea primarului Nicușor Dan, urgențe sunt termoficarea și… poluarea.