Bebeluș de 6 luni, opărit cu suc de roșii, transferat cu avionul la București!

Bebeluș de 6 luni, opărit cu suc de roșii, transferat cu avionul la București!
Copilul a fost transferat cu avionul la București, foto MAI
Publicat: 17/09/2020, 11:42

Neatenție gravă! Un bebeluș de doar șase luni din Baia Mare a fost transferat la Bucureșt după ce a fost opărit cu bulion. Copilul are arsuri pe 30% din suprafața corpului, după ce a picat pe el oala cu suc de roșii.

 Micuțul de doar 6 luni a fost transferat cu o aeronavă din dotarea Inspectoratului General de Aviație al MAI.

Medicii maramureșeni au decis transferul imediat al bebelușului cu un avion SMURD către Spitalului Clinic de Urgență din București.

Copilul este în stare gravă

„Având în vedere starea gravă a copilului și necesitatea transferării acestuia de la Baia Mare la o unitate spitalicească din București, a fost solicitat avionul Cessna Citation V, echipat pentru executarea misiunilor aeromedicale.

Pe tot parcursul zborului, copilul a fost monitorizat și asistat de o echipă medicală din cadrul UPU-SMURD a Spitalului Clinic de Urgență București”, a transmis Inspectoratul General de Aviație al MAI.

Un copil a ajuns la spital cu ARSURI grave, provocate de explozia unui tub de spray

Un copil de 12 ani a ajuns cu arsuri grave pe corp, în urmă cu doi ani, după ce un tub de spray aruncat în focul făcut în curte, de părinți, ar fi explodat lângă el.

Părinții l-au dus pe băiat la Spitalul din Cogealac, județul Constanța, iar după ce primește primele îngrijiri medicale la Centrul de Primiri Urgențe, copilul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu din București.

Tragedie în Galați, anul trecut: Patru copii au fost surprinși de un incendiu într-o casă. Unul a murit, iar altul a suferit arsuri

Patru copii, între care doi gemeni cu vârste de 1 an și 4 luni și doi cu vârste de 4 și 10 ani, din localitatea Mândrești, județul Galați, au fost surprinși de un incendiu, anul trecut, la începutul lunii mai, pornit de la soba din camera în care au fost lăsați singuri. Unul dintre gemeni a murit, iar băiatul de 10 ani a suferit arsuri.