Bunica de 91 de ani din Alba Iulia care a devenit vedetă după mesajul transmis medicilor de pe ambulanță

Bunica de 91 de ani din Alba Iulia care a devenit vedetă după mesajul transmis medicilor de pe ambulanță
Bunica de 91 de ani din Alba Iulia care a devenit vedetă după mesajul transmis medicilor de pe ambulanță / Sursa FOTO: infofinanciar.ro
Publicat: 24/01/2023, 22:48

Într-o lume în care recunoștința este o virtute tot mai rar întâlnite, o bunicuță în vârstă de 91 de ani ne oferă una dintre cele mai de preț lecții de viață.

Despre cum să spui mulțumesc și respectul pe care trebuie să-l arăți celor din jur.

Medicii, apreciați pentru profesionalismul arătat

Povestea de față, relatată de ziarul local Unirea, este despre pățania unei bunicuțe de 91 de ani din Alba Iulia.

Potrivit nepoatei acesteia, totul a început cu o căzătură în casă, în urma căreia bătrâna s-a lovit destul de grav la șold. În câteva minute, ambulanța sosită la fața locului a transportat-o la spital pe femeie. Operată în regim de urgență, bunicuța a fost externată după câteva zile și a plecat acasă cu un șold nou.

Ea a ţinut neapărat să le transmită medicilor care au îngrijit-o un mesaj de mulţumire și a făcut asta prin intermediul nepoatei sale.

Respect și gratitudine domnului doctor Artur Martin! Mulțumiri și felicitări Secției de Ortopedie și Traumatologie: medici, asistente infirmiere, brancardieri. Vă iubim”, este mesajul bătrânei.

Totodată, ea și-a exprimat recunoștința și față de personalul de pe ambulanță, spunând că au venit în 10 minute de la primirea apelului și au fost niște „profesioniști desăvârșiți”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase