Cum a umilit și batjocorit o femeie de 40 de ani „gașca de la Secția 16”! Povestea Ruxandrei, mama pe care polițiștii-bătăuși au exersat loviturile!

Cum a umilit și batjocorit o femeie de 40 de ani „gașca de la Secția 16”! Povestea Ruxandrei, mama pe care polițiștii-bătăuși au exersat loviturile!
Cum a umilit și batjocorit o femeie de 40 de ani „gașca de la Secția 16”! Povestea Ruxandrei, mama pe care polițiștii-bătăuși au exersat loviturile! / Sursa FOTO: pinterest.com
Publicat: 31/03/2021, 15:25

Cum a umilit și batjocorit o femeie de 40 de ani „gașca de la Secția 16”! Cazul lui Ionuț, băiatul torturat de polițiști și care recent a decedat, nu este, din păcate, unul singular în legătură cu ce se petrece la Secția 16. Tot mai multe dezvăluiri conturează peisajul unei lumi obscure, unde forța pumnului se substituie legii, iar ofițerul se transformă în agresor.

Ionuț a murit de Covid-19, din ce se știe pe cale oficială. La fel ca prietenul său. Amândoi aveau în comun o poveste despre cum polițiștii de la Secția 16 i-au sechestrat, bătut și umilit.

Cum a umilit și batjocorit o femeie de 40 de ani „gașca de la Secția 16”! Nouă mașini de intervenție pentru o mamă

Ei nu mai pot depune mărturie pentru torturile îndurate, dar alte victime apar și sunt decise să o facă. Ruxandra este una dintre ele. Are 40 de ani și este mamă. Avocatul Adrian Cuculis oferă detalii despre cazul ei, petrecut în 2019. Din câte se pare, femeia a fost oprită în fața blocului de aceiași polițiști implicați și în sechestrarea celor doi tineri. Pentru că nu avea asupra ei actul de identitate și a cerut voie să urce după el, Ruxandra a fost trântită la pâmânt. Apoi, încătușată și urcată în mașina Poliției. 9 echipaje s-au deplasat la această intervenție. 9 mașini de Poliție pentru o femeie de 40 de ani, „pe care o aștepta copilul în casă”!

Ruxandra i s-a destănuit avocatului că, în momentul în care respectivii s-au repezit asupra ei, a crezut că este victima unui viol, atât de tare s-a speriat!

Două ore a fost torturată psihic de polițiștii de la „16”, două ore în care i s-au aruncat în față expresii de genul „ești o babă, credeam ca ești mai tânără”, „nu vă băgați că e drogată”, „ai făcut trotuarul”. După ce s-a confirmat că nu era nici drogată, nici băută, oamenii legii au lăsat-o să plece. Femeia și-a scos un certificat medical pe care sunt trecute două zile de îngrijiri și a depus o plângere penală împotriva agresorilor ei.

De atunci, de aproape doi ani, dosarul zace în sertare la Secția 14. Este aceeași secție din cazul cu medicul stomatolog bănuit de viol!

Polițiștii de la Secția 16, spaima Capitalei!

Mihai Ionuț Ghiorghe este al doilea bărbat torturat de polițiștii Secției 16 care moare în timpul anchetei. Decesul său s-a produs în apartamentul unui prieten, din cartierul Ferentari. Despre zona respectivă, poate cea mai rău famată din Capitală, se știe că este un ghetou plin de narcomani. De altfel, chiar Ionuț era cunoscut ca un consumator înrăit de droguri. Cazul decesului său este cercetat sub aspectul de moarte suspectă, dosarul fiind instrumentat de Serviciul Omoruri. Cadavrul lui Ionuț nu prezenta urme de violență și nici necropsia nu a relevat astfel de semne. Analizele toxicologice vor fi gata abia peste 6 luni, dar este foarte probabil ca decesul să fi fost provocat de o supradoză.

În cazul celor doi tineri, nouă agenți de la Secția 16 sunt audiați de procurorii bucureșteni, fiind acuzați de lipsire de libertate în mod ilegal, tortură, respectiv complicitate la tortură și aplicarea de tratamente degradante. Unul dintre polițiștii vizați de anchetă este liderul unuia dintre cele mai mari sindicate din Poliția Română!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului