Doi adolescenți morți într-un accident în Tulcea. O a treia persoană este în comă

Doi adolescenți morți într-un accident în Tulcea. O a treia persoană este în comă
Accident mortal pe autostrada A1
Publicat: 26/01/2023, 22:22

Grav accident rutier produs pe Drumul European 87 Tulcea-Constanța, între localitățile  Două Cantoane şi Babadag. Doi adolescenți, o fată și un băiat, au decedat pe loc, iar o a treia persoană luptă pentru viața sa pe un pat de spital.

Cel din urmă, un tânăr în vârstă de 21 de ani, este în comă.

Adolescenții aveau 17, respectiv 15 ani

Accidentul s-a produs pe „europeanul” 87 Tulcea-Constanţa, între localităţile Două Cantoane şi Babadag.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunţat că cele trei persoane se aflau într-un autoturism şi că pentru salvarea victimelor la faţa locului s-a deplasat un echipaj de salvatori din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două victime, o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. A treia victimă, de sex masculin, a fost preluată de un echipaj al SAJ care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, a precizat ISU Delta.

Directorul SAJ Tulcea, Radu Sicinschi, a precizat că cele două persoane care au murit sunt o fată, în vârstă de 17 ani, şi un băiat de 15 ani.

Tânărul transportat în stare de comă la Constanţa are 21 de ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase