Fetiţă de 12 ani, muşcată de un Husky. Șocant, însă, este ce s-a întâmplat cu stăpâna câinelui!

Fetiţă de 12 ani, muşcată de un Husky. Șocant, însă, este ce s-a întâmplat cu stăpâna câinelui!
Fetiţă de 12 ani, muşcată de un Husky. Șocant, însă, este ce s-a întâmplat cu stăpâna câinelui! / Sursa FOTO: flickr.com
Publicat: 26/04/2021, 20:15

O fetiță de numai 12 ani a fost muşcată de un câine Husky. S-a întâmplat în localitatea Tăuți, din comuna Meteș, județul Alba. Micuța se juca în curtea unei vecine când a avut loc incidentul. Potrivit Pro Tv, stăpâna câinelui a suferit un şoc atât de puternic încât s-a prăbușit la pâmânt și a murit!

Din câte se pare, femeia a suferit un stop cardiac. Echipajul medical sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor, însă fără rezultat. După ce au încercat zeci de minute să o resusciteze, ambulanțierii au constatat decesul femeii.

Fetița are multiple plăgi la nivelul feței

Potrivit martorilor, fetița a mers însoțită de bunica ei la o vecină. La un moment dat, cea mică a cerut voie să se joace cu un câine Husky. Nu se știe din ce motiv patrupedul a devenit agitat, chiar agresiv. Când nimeni nu se aștepta, câinele a atacat, mușcând-o pe fetiță.

Copila a fost transportată la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale. Aici, s-a decis transportarea ei de urgență la o unitate din Târgu Mureş, unde a fost operată. Ea prezintă multiple plăgi (mușcături) la nivelul feţei, dar este echilibrată din punct de vedere hemo-dinamic.

Minora i-ar fi cerut femeii să îi permită să se joace cu câinele familiei. La un moment dat, fetiţa a fost muşcată de faţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a precizat Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba.

Medicii explică de ce a murit femeia

Vecini ai proprietarei câinelui au povestit ce s-a întâmplat. „Am auzit că a venit o nanaşă de-a ei cu o nepoţică şi a intrat la câine acolo. Nu ştiu cum a muşcat câinele fata şi ea s-a panicat, s-a speriat şi s-a dus în casă să-i aducă ceva să se şteargă. S-a speriat, s-a speriat din cauza aia, ea era o fire mai sensibilă”, a povestit cineva.

Medicul Simona Strajan, director la Serviciul de Ambulanţă Alba, a explicat ce s-a întâmplat cu stăpâna câinelui. „S-a speriat atât de tare încât a făcut un stop cardio-respirator. A făcut resuscitare conform protocolului mai mult de o jumătate de oră, la care nu a avut niciun răspuns”, a declarat dr. Strajan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase