La un pas de tragedie! Autocar cu 44 de pasageri, cuprins de flăcări pe A1! (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)

Publicat: 26/01/2021, 08:19
Actualizat: 26/01/2021, 08:21

Incident grav petrecut marți dimineață pe drumurile patriei. Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe Autostrada 1, între Sebeş şi Sibiu! Din fericire, călătorii au reuşit să coboare la timp şi nicio persoană nu a fost rănită.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu anunță că trei autospeciale de stingere cu spumă și apă s-au deplasat la fața locului.

Autocarul venea din Franța. Ce a declanșat incendiul

„Incendiu autocar pe autostrada A1, km 276, sensul de mers Sebeş – Sibiu, fără victime. În jurul orei 5.00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe autostrada A1, km 276, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta circa 44 de pasageri. La faţa locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Autocarul venea din Franţa și a ars în totalitate. Cauza incendiului, un scurtcircuit electric. „La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul. Autocarul a ars în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca acestuia, care conţinea bagajele pasagerilor. Din informaţiile primite de la faţa locului, autocarul se întorcea din Franţa”, a precizat Alina Voina.

Timp de o oră, traficul pe A1 a fost blocat pe un sens de mers.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase