Lecția de viață a lui Florin, bărbatul cu ochi albaștri care doarme în gangul de la Unirii și îi caută adăpost cățelușei sale: „Ea avea geacă îmblănită și el avea una de mi-era frig să-l privesc”

Lecția de viață a lui Florin, bărbatul cu ochi albaștri care doarme în gangul de la Unirii și îi caută adăpost cățelușei sale: „Ea avea geacă îmblănită și el avea una de mi-era frig să-l privesc”
Publicat: 18/02/2020, 12:25
Actualizat: 18/02/2020, 12:33

Mia Lungu, o tânără din București, a făcut publică prin intermediul paginii sale de Facebook, povestea lui Florin, un bărbat din Tulcea care îi caută adăpost cățelușei sale Bella.

Florin este bărbatul cu ochii albaștri care în timpul zilei stă pe bulevardul Regina Elisabeta, iar noaptea și-o petrece în gangul de la Unirii. În pofida sărăciei, bărbatul e nedezlipit de Bella, o cățelușă pe care a cumpărat-o cu banii primiți de la oameni. A dus-o la veterinar pentru a o vaccina și steriliza. Nu vrea să o părăsească și își dorește să-i găsească o familie de încredere.

Timp de patru luni a lucrat la un adăpost de câini, iar pentru munca lui a primit doar 20 de lei. Are experiență în construcții și finisaje și toată viață lui înseamnă înseamnă Bella și cele două sacoșe.

„Bella avea pe ea geacă îmblănită și el avea o gecuță de mi-era mie frig să-l privesc”, povestește Mia Lungu pe Facebook.

„Nu vrea să o părăsească. Singur s-ar descurca dar nu vrea să o lase pe străzi. Într-o zi s-au rătăcit unul de altul și tot ea l-a găsit. 3 ore a stat în față unui magazin unde știa că stătuseră în trecut și l-a așteptat acolo până a găsit-o. Nu putem să îl ajutăm cu lucruri pentru că el cară totul după ei, în 2 sacoșe. Avea doar o pătură, un cearșaf, și când am trecut noi pe lângă ei o ștergea pe Bella cu șervețele umede. A zis că nu are nevoie de nimic. Doar că e răcit. Ar vrea să găsească pentru ea un loc unde să o lase, cu cineva de încredere care să o îngrijească, că să poată să își găsească ceva de lucru.  Era așa subțire îmbrăcat. Și acum îmi vine să plâng de nervi și oftica…
Dacă vreți să le duceți de mâncare sau ceai când sunteți prin centru. În rest, să întrebați în jur de un job sau cineva să o ia pe Bella. Numărul lui îl dau în privat și numai pentru soluții concrete. Aștept cu drag comentarii de la cei care vor și acum cum ajuta. Păreri și presupuneri nu mă interesează”, este mesajul tinerei.

Sursă foto: Mia Lungu/Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase