LICITAȚII. Se vinde Rolexul lui Iliescu! Casa Artmark oferă o colecție impresionantă de 121 de ceasuri de lux

LICITAȚII. Se vinde Rolexul lui Iliescu! Casa Artmark oferă o colecție impresionantă de 121 de ceasuri de lux
Cine va moșteni averea lui Ion Iliescu. Fostul președinte are un „copil de suflet”! / Sursa FOTO: Mediafax Foto
Publicat: 20/05/2020, 21:42

Licitațiile Artmark continuă și săptămâna viitoare. Pe 21 mai, cunoscuta casă de licitații propune pasionaților o interesantă colecție de 121 de ceasuri de lux. Printre piesele ce vor fi scoase la vânzare se numără și un ceas Rolex care i-a aparținut fostului președinte Ion Iliescu.

Ceasurile care vor fi licitate pe 21 mai sunt produse între 1950 și 2009. Cel mai scump obiect este un Richard Mille (din 2011), căruia i se mai spune și „ceasul vedetelor”. Prețul de pornire al licitației va fi de 90.000 de euro! Multe superstaruri din muzică sau sport, ca Jay-Z ori Rafael Nadal, se afișează cu un ceas Richard Mille.

Însă la vânzare se va afla și un Rolex President, din aur masiv, cu care fostul președinte Ion Iliescu a defilat în campania electorală din 1996, stârnind un adevărat tsunami în presă. Preţul de pornire pentru Rolexul lui Iliescu este de 15.000 de euro. „Este confecţionat din aur şi pe carcasa ceasului găsim diamante. A fost purtat în perioada 1993-1995”, explică Alina Panico, PR manager la Galeriile Artmark.

Sursa FOTO: Mediafax Foto

Așadar, pasionații de ceasuri de lux au cea mai bună ocazie să își completeze colecția personală, putând licita pentru ediţii limitate sau foarte limitate, cu o valoare de piaţă totală ce depășește două milioane de euro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase