Misteriosul caz al românului găsit mort în Italia lângă o Biblie. De trei ani a rămas neidentificat și nimeni nu l-a căutat

Misteriosul caz al românului găsit mort în Italia lângă o Biblie. De trei ani a rămas neidentificat și nimeni nu l-a căutat
Sursă foto: Chi l'ha visto?
Publicat: 15/09/2021, 15:22
Actualizat: 15/09/2021, 16:24

Mister total în cazul bărbatului găsit mort în Milano cu o Biblie în limba română în buzunar. De mai bine de 3 ani corpul neînsuflețit se află în congelatorul Institutului de Medicină Legală din Milano, spun surse judiciare pentru Gândul.

Era 1 iulie 2008 când un schelet uman a fost găsit în apropierea unei păduri din Milano. Mai multe persoane au observat o frânghie atârnată, la picioarele unui stâlp de electricitate. Localnicii nu au reușit să-și dea seama dacă persoana găsită era bărbat sau femeie, deoarece trupul era în stare de putrefacție. După ce oamenii legii au fost anunțați, corpul a fost transportat la IML Milano pentru efectuare necropsiei.

Datele arătau că este vorba despre un bărbat cu vârsta cuprinsă între 32 și 52 de ani și cu o înălțime între 1,54 – 1,66 m. Alte caracteristici particulare ar fi părul scurt castaniu, chelie în partea din față, barbă și mustață.

Bărbatul s-ar fi spânzurat

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul s-ar fi spânzurat de stâlpul de electricitate. Alături de el a fost găsită și o borsetă în care se regăsea o Biblie-  cea folosită de Martorii lui Iehova și două foi scrise de mână cu citate din Scriptură.

De mai bine de trei ani, nimeni nu l-a căutat pe bărbatul mort în Milano, iar trupul a rămas în congelatoarele IML Milano.

O haină de motociclist și Biblia

În momentul în care a fost găsit, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă albastră cu nasturi, pulover deschis cu mâneci lungi, pantaloni tip trening, încălțăminte mărimea 41 și mănuși negre, de imitație de piele. La nivelul dinților bărbatul prezenta o diastemă („strungă” în denumirea populară).

În interiorul gecii, pe partea stângă, a fost găsită o etichetă cu cuvintele „Piacenza cashmere”, iar în partea dreaptă, o etichetă cu inscripția„Luca D’Altieri”. Bluza cu care era îmbrăcat purta sigla „BMW Motorrad Club Visconteo” și un logo în formă de motocicletă.

Bărbatul nu avea un act de identitate

Autopsia a mai scos la iveală faptul că bărbatul român prezenta o serie de fracturi osoase, anterioare decesului: oasele nasului erau fracturate, vertebrele lombare, la fel și hemitoracele stâng.

Sursă foto: Chi l’ha visto

Potrivit surselor Gândul, bluza cu respectivul logo se vinde doar asociațiilor de motocicliști din Milano. În asociația BMW Motorrad Club Visconti din Milano, conform surselor noastre, nu au fost găsiți bărbați români, doar câteva femei. Există însă posibilitatea, spun sursele, ca bărbatul să fi primit cadou haina respectivă.

Criminaliștii italieni susțin că nu au găsit la fața locului niciun document care să îi ajute la identificarea cadavrului. Polițiștii au stabilit doar că trupul se afla acolo, cel mai probabil, din luna ianuarie a anului 2018.

Cazul românului mort a fost semnalat redacției Gândul de o persoană care colaborează cu emisiunea Chi l’ha Visto de pe RAI 3.

Cine deține informații care pot ajuta la identificarea acestei persoane este rugat să scrie un mesaj la „Chi l’ha Visto”, pe WhatsApp, la numărul 0039/345 313 1987.


Citește și Povestea tragică a Mihaelei, tânăra de 18 ani traficată și ucisă în Elveția cu 26 de lovituri de cuțit! Criminalul româncei ar putea fi condamant la închisoare pe viață!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Un nou Drum Expres în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
”Numai Dumnezeu știe cât de tare m-am săturat” Zi importantă pentru Dana Roba în procesul...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...