Moarte cumplită pentru un tânăr din Arad după ce a intrat să facă baie într-un lac! „În zonă sunt amplasate mesaje de atenționare”

Moarte cumplită pentru un tânăr din Arad după ce a intrat să facă baie într-un lac! „În zonă  sunt amplasate mesaje de atenționare”
Publicat: 31/08/2020, 15:50
Actualizat: 31/08/2020, 16:31

Un tânăr de 30 de ani din Arad a avut parte de o moarte cumplită. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost recuperat luni de către scafandri din Lacul Măltăreţ, aflat la marginea municipiului Arad.

Dispariţia bărbatului în apă a fost semnalată la 112 duminică seară, când Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a trimis un echipaj format din patru pompieri, o barcă şi o unitate SMURD.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că după ce s-a întunecat au fost oprite căutările, fiind reluate luni dimineaţă.

„Bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 de metri de mal, la patru metri adâncime”

„După câteva ore, scafandrii au recuperat trupul persoanei înecate în Lacul Măltăreţ. Bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 de metri de mal, la patru metri adâncime, prins în vegetaţia abundentă de sub apă”, a declarat Pleşca, citat de Agerpres.

În ultimii ani, mai mulţi tineri au murit după ce s-au blocat în vegetaţia subacvatică a lacului, iar în zonă există amplasate mesaje de atenţionare privind pericolul de înec.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase