POLIȚIE. Decizie de ultimă oră în scandalul teribil de la Craiova, în care două clanuri s-au bătut cu bâte și săbii

POLIȚIE. Decizie de ultimă oră în scandalul teribil de la Craiova, în care două clanuri s-au bătut cu bâte și săbii
Cele două clanuri s-au bătut în stradă
Publicat: 14/06/2020, 12:38
Actualizat: 06/04/2021, 21:19

Nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, au fost reţinuţi, duminică dimineaţa, în urma scandalului teribil care a avut loc sâmbătă la Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, cei nouă bărbaţi, din Craiova, sunt bănuiţi ca ar fi fost implicaţi în scandal şi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare, iar unul dintre ei este acuzat şi de tentativă de omor.

Mai mulți indivizi se sustrag cercetărilor

„Cercetările în acest caz au fost desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Craiova, sub coordonarea nemijlocită a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Astfel, cercetările au fost continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente, distrugere, ameninţare, dar şi tentativă la omor, de săvârşirea acestei infracţiuni fiind bănuit un bărbat de 39 de ani”, informează Biroul de presă al IPJ Dolj.

În urma scandalului, 12 persoane au fost conduse de poliţişti la audieri, iar anchetatorii desfăşoară în continuare activităţi de căutare a altor patru persoane, care ar fi participat la altercaţie şi care în prezent se sustrag cercetărilor. Cei nouă bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare.

Scandal: S-au lovit inclusiv cu mașinile

Două clanuri de romi s-au luat la bătaie cu bâte și cuțite în cartierul Craiovița Nouă. Clanurile s-au urmărit în trafic, iar când s-au oprit, mai multe persoane au lovit cu bâtele patru autoturisme.

În plus, unul dintre atacatori încearcă să traverseze strada și este lovit de o masină. Mai mult, aceștia se și lovesc cu autoturismele și se bat în mijlocul străzii.

În urma altercației, mai multe persoane au ajuns la Spitalul de Urgență Craiova.

Revoltător este faptul că acesta este al doilea eveniment de acest fel care s-a petrecut luna asta în aceeași zonă din Caiova.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase