Protest cu incidente chiar lângă spital! Protestatarii anti-restricții au aruncat cu petarde și pietre în jandarmi / Oamenii legii au folosit gaz iritant – VIDEO

Protest cu incidente chiar lângă spital! Protestatarii anti-restricții au aruncat cu petarde și pietre în jandarmi / Oamenii legii au folosit gaz iritant - VIDEO
Protest cu incidente chiar lângă spital! Protestatarii anti-restricții au aruncat cu petarde și pietre în jandarmi / Oamenii legii au folosit gaz iritant / Sursă FOTO: colaj capturi - Facebook
Publicat: 30/03/2021, 09:44
Actualizat: 30/03/2021, 09:47

În Galați a avut loc un protest cu incidente în cursul nopții de luni. Oamenii au ieșit în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de restricții iar lucrurile au degenerat.

În cursul serii/nopții de luni au avut loc proteste anti-restricții în mai multe orașe din țară. Însă, la Galați, lucrurile au luat o turnură violentă dup ăce unii protestatari au aruncat cu pietre și petarde în jandarmi.

Din cele aproximativ 2000 de persoane care au ieșit în stradă la Galați, patru au fost reținute de jandarmi în urma unor incidente.

Protest cu incidente chiar lângă spital! Jandarmii au folosit gaz iritant

La un moment dat, ajunși în centrul orașului, protestatarii au blocat strada și au aruncat cu petarde și pietre în jandarmi. Pentru a se apăra, jandarmii au folosit scuturi și au format cordoane. Însă unii manifestanți s-au îmbrâncit cu oamenii legii.

În timp ce mărșăluiau pe străzi protestatarii erau însoțiți de mai multe mațini care claxonau și îngreunau circulația. Aceștia s-au deplasat din fața prefecturii orașului iar la un momentat dat au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Aici au huiduit și au fluierat.

În această situație, jandarmii au creat un cordon în fața unității spitalicești. La un moment dat, unii protestatari au aruncat cu petarde și pietre în ei. Astfel, oamenii legii au folosit gaz iritant și i-au izolat pe manifestanții conflictuali.

Jandarmeria Galați informează că au fost identificate patru persoane care au aruncat cu pietre și petarde în jandarmi. În mașina uneia dintre ele a fost găsit și un spray cu gaz lacrimogen iritant.

În cursul serii de luni, 29 martie, au avut loc proteste și în Capitală. Oamenii s-au adunat în Piața Universității și în Piața Victoriei. Cei dintâi au mărșăluit spre Guvern iar pe drum li s-au alăturat și alți oameni. Pe tot traseul spre Piața Victoriei, participanţii la miting au fost flancaţi de jandarmi. Oamenii au ocupat prima bandă de circulaţie pe traseul Bulevardul Gheorghe Magheru – Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei. La sosirea în fața sediului Executivului, câteva mii de oameni scandau deja împotriva guvernanților – „Jos Guvernul!”, „Libertate!”, „Jos masca!”, „Fără botniţă”.

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Gina Pistol, OUT de la Antena 1?! Șefii i-au pus pe EI să-i prezinte emisiunea...
FOTO. Diana a căzut victimă hackerilor: i-au furat filmulețe explicite din telefon! Imagini intime i-au...
Dereglările hormonale se văd pe față. Hormonul care e „capul răutăților” și ne fură buna...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Secretar general NATO: Rusia trebuie să îşi retragă forţele din Moldova, Georgia şi Ucraina unde...
Afecțiunile medicale ce anulează permisul auto. Bolile incompatibile cu conducerea autoturismului
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Prima țară din UE care elimină toate restricțiile împotriva COVID-19
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Record de cazuri de infectare, la Constanța! Incidența a depășit 17 la mia de locuitori
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Vestea ȘOC a momentului în România: S-a sinucis... Un sfârșit dramatic
Trebuie să dea pensia înapoi! Decizie de ultimă oră pentru acești români. Casa de Pensii...
Va fi prăpăd în România! De data asta nu mai scăpăm. Rafila dă cea mai...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...