S-au călcat în picioare, la miezul nopții, pentru reducerile de la magazinul Kaufland din Târgoviște! Imagini demențiale (VIDEO)

S-au călcat în picioare, la miezul nopții, pentru reducerile de la magazinul Kaufland din Târgoviște! Imagini demențiale (VIDEO)
S-au călcat în picioare, la miezul noții, pentru reducerile de la Kaufland! – Imagini VIDEO demențiale din Târgoviște! / Sursa FOTO: captură video
Publicat: 20/08/2020, 15:48
Actualizat: 20/08/2020, 16:17

Dacă ați crezut că așa ceva nu se va mai repeta în România, v-ați înșelat! Din nou, sute de oameni s-au călcat în picioare, la miezul nopții, doar ca să prindă reducerile anunțate de un hipermarket. Imaginile demențiale din Târgoviște, cu mulțimea bulucindu-se la intrarea în magazin, au devenit virale pe rețelele de socializare.

Care reguli de prevenire a răspândirii Covid-19? Ce atâta distanțare fizică și alte măsuri de protecție? Când citesc cuvântul „reducere”, unii români nu mai țin cont de nimic și dau buluc peste paznici, bariere, uși, numai să ajungă primii la… La toate raioanele unde scrie „discount %”.

Ce-i drept, nici autorităților nu le-a păsat că oamenii se puteau infecta – în Târgoviște, mașinile de Poliție au ocolit zona respectivă doar cât puternica multinațională din retail să își facă de cap cu ofertele anunțate. Oho, și au fost destule, reduceri la mai multe produse, de la legume și fructe până la …bere, evident!

În parcarea Kauflandului din Târgoviște nu mai puteai să arunci un ac de atâta lume – ciorchine de oameni care stăteau buluciți la uși, așteptând în block-starturi, ca la Formula 1, să se facă verde. Presa locală scrie că mulți dintre cei care ieşeau cu cărucioarele pline ar fi patronii magazinelor de cartier, care și-au făcut aprovizionarea cu marfă pe câteva săptămâni.

Pe de altă parte, mulți vorbesc că a fost o strategie din partea companiei germane de a lovi în concurență, fiindcă tocmai ce s-a deschis un al doilea hipermarket în Târgoviște, în incinta Dâmboviţa Mall.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase