Scene șocante la o şcoală din Vaslui. Elevii au dat ”bir cu fugiții” din clase de frica vaccinării anti-COVID: „Am venit să ne salvăm copiii! Animalelor!” (VIDEO)

Scene șocante la o şcoală din Vaslui. Elevii au dat ”bir cu fugiții” din clase de frica vaccinării anti-COVID: „Am venit să ne salvăm copiii! Animalelor!” (VIDEO)
Scene șocante la o şcoală din Vaslui. Elevii au dat ”bir cu fugiții” din clase de frica vaccinării anti-COVID: „Am venit să ne salvăm copiii! Animalelor!” foto: captura video Vremea Noua
Publicat: 29/09/2020, 13:47
Actualizat: 29/09/2020, 13:50

Scene ireale au avut loc, marți, la o școală din Murgeni, Vaslui. Mai mulți părinți au mers acasă să-și ia copiii, după apariția zvonului că aceștia sunt testați și vaccinați împotriva COVID-19. Întreaga isterie a plecat după ce un elev a fost prins chiulind și a folosit vaccinarea COVID drept scuză.

Revoltați, părinții au luat cu asalt școala, în timp ce elevii părăseau în fugă sălile de clasă, tot haosul fiind filmat și transmis în direct pe Facebook, scrie Vremea Nouă.

Elevii au dat bir cu fugiții de frica testării  și vaccinării COVID

Uitati, în direct, a făcut anti-COVID fără să știe familia copilului. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați ce este aici, lume. Au speriat copiii! La școală speriați copiii! Animalelor! Uitați ce se întâmplă la școala orașului Murgeni. Au terorizat săracii copii la școală, le-a făcut teste anti-COVID, vaccinare. Copiii, doamnă, au fugit plângând acasă. Cum puteți să spuneți ”nu”? Sute de copii au fugit din clasă. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați cum fug părinții copiilor când au auzit. Suntem sălbatici că am venit să ne salvăm copiii? Păi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fără să știu? Le-a făcut vaccin la copii fără să fie anunțați părinții. Cum puteți să faceți vaccin la copii, doamnă, ce inimă aveți? Doamnă, dumneavoastră nu sunteți om”, striga unul din părinți.

Părintii si-au luat copiii acasã de frica vaccinului anti-COVID, care nu există

Reprezentantii DSP si ISJ au declarat pentru Vremea Nouă că totul a fost o neîntelegere provocatã de un elev care a chiulit de la scoală.

„Nu s-au eliberat doze de vaccin, nu existã nicio actiune de acest fel în judetul Vaslui”. „Un elev a plecat de la ore si a rãspândit zvonul cã în scoalã se fac teste pentru COVID-19, iar copiii sunt vaccinati. În realitate, nici vorbã de asa ceva, dar cu toate acestea mai multi pãrintii s-au adunat la scoalã si si-au luat copiii acasã fãrã sã verifice informatiile. Pentru a aplana întreaga situatie, conducerea unitãtii scolare a chemat Politia la fata locului”, a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, prof. Loredana Roman.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase