Șeful Piețe SA, din Timișoara, acuzat că folosește mașina și șoferul instituției ca să își plimbe iubita! Primarul Dominic Fritz îi cere demisia

Șeful Piețe SA, din Timișoara, acuzat că folosește mașina și șoferul instituției ca să își plimbe iubita! Primarul Dominic Fritz îi cere demisia
Șeful Piețe SA, din Timișoara, acuzat că folosește mașina și șoferul instituției ca să își plimbe iubita! Primarul Dominic Fritz îi cere demisia / Sursa FOTO: https://cdn.debanat.ro
Publicat: 21/02/2021, 15:08

Șeful de la Piețe SA, din Timișoara, Ionuț Nasleu, continuă să țină capul de afiș al presei cu un nou subiect de scandal. De data aceasta, unul dintre angajații instituției îl acuză că a folosit mașina primăriei pentru a-și aduce iubita de la București! Dezvăluirile sunt uluitoare, iar reacția primarului de pe Bega nu a întârziat să apară.

Dominic Fritz tună și fulgeră la adresa șefului de la Piețe SA, cu care se află în război direct de la preluarea mandatului și promite că-l va demite!

Șoferul Piețe SA, trimis la București după iubita șefului!

Marius Ștefoni, angajat la Piețe SA, spune că șeful său l-a trimis la București cu mașina instituției doar ca să-i aducă acasă iubita aflată cu treburi prin Capitală. „M-a chemat și mi-a spus să mergem după o cunoștință de-a lui”, zice bărbatul în cauză.a declarat, pentru publicația locală PressAlert.ro, Marius Ștefoni, unul dintre angajați.

Întâmplarea ar fi avut loc chiar în plină stare de urgență, dar șoferul respectiv și-a adus aminte de ea abia acum. Atunci, din cauza restricțiilor de circulație aflate în vigoare, șeful Piețe SA Timișoara ar fi întocmit pentru iubita lui o adeverință de angajator în fals, în care ea era trecută drept „colaborator permanent al societății Piețe SA din Timișoara”. Dezvăluirea în aparține șoferului Marius Ștefoni.s Culmea este că tânăra a confirmat pentru publicația locală PressAlert că a venit de la București la Timișoara cu BMW-ul de la Piețe SA, dar a negat orice colaborare cu instituția în cauză!

Primarul Fritz promite să-l demită pe șeful de la Piețe SA

Între timp, primarul Dominic Fritz a luat foc și amenință cu demiterea lui Ionuț Nasleu.

Pentru moment, Fritz a dispus controale la Societatea Piețe SA din Timișoara, conform unei declarații date colegilor de la Libertatea: „Am trimis Corpul de control al primarului la Societatea Piețe SA. Ioan Nasleu va fi demis”. În urmă cu o săptămână, Fritz se ruga de Nasleu să demisioneze: „Noi credem în continuare (nr.r. – primarul și consilierii locali USR PLUS) că domnul Nasleu nu are ce căuta la direcțiunea Piețe SA. Vorbim despre lucruri destul de serioase, dincolo de focul de săptămâna trecută, au dispărut echipamente de peste 200.000 de lei, domnul Nasleu a preluat această companie pe profit și în doi ani a adus-o în pragul unui dezastru financiar, nu s-a întâmplat din cauza pandemiei, ci din 2019”.