TRAGIC. Două BMW-uri s-au lovit la Botoșani iar un tânăr a murit pe loc. Șoferii erau vecini

Redactor:
Gandul
TRAGIC. Două BMW-uri s-au lovit la Botoșani iar un tânăr a murit pe loc. Șoferii erau vecini

Un accident tragic a avut loc joi noaptea pe drumul european spre Botoşani, aproape de localitatea Hârlău. Două autorturisme marca BMW s-au lovit frontal, iar unul dintre șoferi, un tânăr,  a murit pe loc.

Tânărul care a murit pe drumul european spre Botoşani în accidentul care a avut loc ieri-noapte, la ora 1, în apropiere de Hârlău a fost lovit de un alt tânăr tot cu BMW, şi culmea, din aceeaşi comună cu el. Cei doi şoferi aveau autoturisme cu mărci identice, BMW, iar în urma coliziunii, Mihai Ignat, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc, scrie ziaruldeiasi.ro.

TRAGIC. Două tinere de 19 ani, rănite

El se afla la volanul autoturismului său BMW împreună cu două tinere de 19 ani, venind dinspre Hârlău. Acesta intenţiona să vireze la stânga pe un drum lateral, însă a fost lovit cu mare violenţă exact în portieră de un alt autoturism BMW, care venea din spate şi care era angajat în depăşirea lui, cu toate că în acel loc era interzisă manevra.

În jurul orei 1.20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DE 58 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. În urma primelor cercetări s-a constatat faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Cepleniţa, în timp ce conducea un autoturism pe DE 58, în comuna Scobinţi, aflându-se în zona de acţiune a indicatorului Depăşirea interzisă, s-ar fi angajat în depăşirea unui alt autoturism al cărui conducător auto ar fi virat stânga, intrând astfel în coliziune. În urma impactului au fost rănite patru persoane, fiind declarat ulterior decesul uneia dintre ele.

Conducătorul primului autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, iar cercetările continuă“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

 

 

Inchide