VIOLATOR. Un bărbat a fost arestat după ce a abuzat sexual o copilă în repetate rânduri

Redactor:
Alexandru Coman
VIOLATOR. Un bărbat a fost arestat după ce a abuzat sexual o copilă în repetate rânduri
Fata de 12 a fost violată în repetate rânduri / Foto cu caracter ilustrativ / Shutterstock

Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost arestat preventiv după ce ar fi violat, în repetate rânduri, o fetiţă  din localitatea Ghioroiu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, bărbatul suspectat de viol în formă continuată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a magistraţilor Judecătoriei Bălceşti.

În faţa instanţei de judecată, el a cerut, prin avocatul din oficiu, să fie introdus în arest la domiciliu, solicitarea fiind respinsă.

Victima acestuia este o fată de 12 ani din comuna Ghioroiu

„În cursul lunii iunie 2020, inculpatul Şunică Ionuţ a întreţinut, prin constrângere, în mod repetat raporturi sexuale constând în acte sexuale orale şi anale şi a efectuat acte de agresiune sexuală, faţă de o minoră, în vârstă de 12 ani, la data săvârşirii faptelor. Profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa”, a transmis Parchetul.

Cel mai recent caz șocant de viol este cel al fetei de 17 ani din Mehedinți, care a fost abuzată de un criminal în serie eliberat anul trecut.

Fata a reclamat violul, dar degeaba, apoi a fost incendiată de monstrul cu chip de om.

Scenele cumplite s-au petrecut în cursul serii de vineri, 12 iunie, în localitatea Dârvari din județul Mehedinți. Fata se afla în locuința ei când s-a trezit cu bărbatul de 45 de ani că intră peste ea în cameră. A stropit-o cu benzină și i-a dat foc, apoi a fugit. Fata era acasă cu bunica și fratele, iar aceștia au stins flăcările și au chemat ambulanța.

Adolescenta, incendiată în propria casă în care se mai aflau fratele și bunica ei

„Eu am stat pe telefon și sora mea aici. Am venit, m-am spălat și am dat să mă culc, pe la 10 şi jumătate. La 11.40 am auzit țipând că i-a dat foc. Eu am ieșit de acolo din casă și el fugea. Am zis – Stai. A zis că nu e treaba mea și să intru în casă, să o las pe sora mea să ardă, că așa merită. Eu am luat găleată de apă că nu am putut să intru, ea era aici în pat. Am luat găleată de apă, am aruncat pe ea, am mai avut încă una, am luat-o de mâna, am scos-o afară”, a povestit fratele victimei incendiate.

 

Inchide