Adrian Mutu: Vom face tot posibilul să obținem eventul

Adrian Mutu: Vom face tot posibilul să obținem eventul
Publicat: 26/01/2014, 13:34

Atacantul echipei Petrolul Ploiești, Adrian Mutu, a declarat, duminică, pentru site-ul oficial al grupării prahovene, că va face tot posibilul pentru câștigarea titlului și a Cupei României.

„Eventul face parte dintre obiectivele noastre și vom face tot posibilul să-l obținem. Steaua și Astra sunt principalele noastre contracandidate la titlu, dar noi vom avea un cuvânt greu de spus. Toți ar trebui să se teamă de Petrolul, suntem o echipă puternică. Ar fi ceva extraordinar ca după numai șase luni de la venirea mea să reușesc să câștig titlul cu Petrolul, alături de băieți și de un antrenor cu care sunt prieten”, a spus Mutu.

Atacantul român a afirmat că s-a integrat foarte bine la Petrolul. „Sunt foarte mulțumit de ceea ce am găsit la Petrolul, mă simt excelent aici. Formăm un grup unit, avem jucători de calitate și sperăm să obținem ceea ce ne-am propus în acest sezon. Atmosfera este incredibilă, suntem o mare familie, iar acest lucru mă bucură și îmi demonstrează că am făcut cea mai bună algere. Colegii m-au primit senzațional, din prima clipă m-au ajutat să mă acomodez cât mai repede. Lor le datorez faptul că într-un timp foarte scurt deja m-am integrat. Sunt niște băieți deosebiți și nu fac decât să îmi confirme ceea ce știam despre ei din discuțiile purtate anterior cu Cosmin Contra și conducerea clubului”, a precizat Mutu.

Adrian Mutu consideră că tehnicianul Cosmin Contra este talentat și va ajunge la cel mai înalt nivel: „E un antrenor talentat, știam asta, dar acum văd pe viu lucrând cu el. Cred că are în față o carieră frumoasă în această meserie și sunt convins că va ajunge la cel mai înalt nivel. N-am mai făcut cantonamente iarna de vreo 15 ani, eram obișnuit să am meciuri în această perioadă a anului. Antrenamentele sunt variate, asemănătoare cu cele de la echipele unde am fost, însă ce îmi place este că atunci când lucrăm fizic folosim și mingea. În acest mod, nu realizezi efortul mare pe care îl faci”.

Mutu a declarat că vrea să le demonstreze contestatarilor că s-au înșelat în privința lui. „Nu mă interesează cei care vorbesc urât despre mine, nu am ce să le răspund. I-aș întreba doar ce au realizat ei în fotbal înainte de a mă contesta pe mine? Sunt părerile lor, au dreptul să și le exprime, însă tot ce vreau este să joc bine și să le demonstrez că se înșală. Știu ce mă așteaptă, am o mare dorință să joc, abia aștept să se reia campionatul. Am decis să mă întorc în țară și, așa cum am mai spus, am ales Petrolul pentru că e o echipă care se bate la titlu și aveam nevoie de o motivație nouă. În plus, Cosmin Contra este antrenor, publicul ploieștean este absolut incredibil, există un stadion frumos, jucători de valoare, așa că sunt toate condițiile pentru a face performanță”, a spus Mutu.

Adrian Mutu a afirmat că nu a renunțat la naționala României. „Mă văd din nou la națională, îmi doresc enorm să revin, însă rămâne să demonstrez pe teren, prin evoluțiile mele, că merit să fiu convocat. Nu știu dacă sunt mai bun sau nu decât în trecut, vom vedea”, a precizat Mutu.

Atacantul își dorește să răsplătească încrederea suporterilor prin jocuri bune: „Nu vreau să le fac nicio promisiune, dar țin să știe că voi da totul pe teren pentru Petrolul. I-am simțit alături de mine din primul moment și vreau să le răsplătesc această încredere. Le mulțumesc încă o dată pentru primirea pe care mi-au făcut-o și îi așteptăm la stadion, împreună sunt sigur că vom avea multe motive de bucurie. Mi-am propus să mai joc încă un an și jumătate, dar dacă din punct de vedere fizic voi mai putea, atunci n-ar fi exclus să îmi prelungesc cariera. Voi decide mai târziu ce voi face, dacă o să devin antrenor sau voi ocupa o funcție de conducere în cadrul unui club”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Trupul neînsuflețit al lui Naomy va fi adus în România! Când și unde va fi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro