ALLEZ LES BLEUS! Franța câștigă FINALA Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia

ALLEZ LES BLEUS! Franța câștigă FINALA Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia
Publicat: 15/07/2018, 23:33

La Paris, peste 100.000 de oameni au urmărit finala pe Champ de Mars, lângă Tour Euffel. Iată reacția lor la fluierul final al arbitrului.

„Viața e nedreaptă. Cum să plece acasă acești uimitori suporteri croați cu lacrimi în ochi?” comentează cineva o imagine fabuloasă a acestora.

Pe contul oficial în limba engleză al naționalei Franței, a fost postată imaginea unui fotbalist care tocmai realizează că a câștigat titlul suprem.

Pe contul oficial al Federației din Croația scrie: „Flăcările și-au făcut mândre familiile, prietenii, suporterii și țara.”

În tribuna oficială a stadionului Lujniki din Moscova s-au aflat și președinții celor două țări. Iată cum au reacționat Emmanuel Macron și Kolinda Grabar Kitarovic, când naționalele țării lor au marcat.

Imaginea celor doi președinți îmbrățișați a făcut înconjurul internetului.

Aud???” Kylian Mbappe, după marcarea golului.

Pele și Kylian Mbappe sunt singurii fotbaliști care au marcat într-o finală de campionat mondial înainte de a împlini vârsta de 18 ani.

În spatele oricărui bărbat de succes se află o femeie: MAMA,” comentează un internaut imaginea lui Mbappe îmbrățișându-și mama.

Două mentalități de fotbalist.

Iată cum a fost adusăpe Lujniki prețioasa cupă care răsplătește naționala care va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018.

„Originalul e la mine pe birou,” glumește un internaut postând imaginea președintelui rus Vladimir Putin lângă Cupa Mondială.

Pogba dansează cu cupa în brațe.

Benjamin Mendy îl învață pe președintele Macron gesturi de dab dance.

Cu cinci finale și trei trofee câștigate din 1998, Franța ar putea fi considerată cea mai bună echipă a ultimilor 20 de ani.

„Haideți acasă, băieți! Ne-a fost dor de voi. Vă iubim atât de mult… Așa că ștergeți-vă lacrimile, pentru că ați jucat minunat și ne-ați făcut mândri de voi,” scriu suporterii croați.

„Transmite mesajul ăsta mai departe, dacă ești mândru de africanii noștri.” Mulți microbiști din țările africane consideră Franța a șasea echipă a continentului lor, deoarece foarte mulți jucători își trag originile de aici.

Didier Deschamps este al treilea om de fotbal al planetei care câștigă Cupa Mondială, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Naționala Franței a continuat să celebreze câștigarea turneului final până și la conferința de presă.

Adevărata câștigătoarea Cupei Mondiale este această femeie:Kolinda Grabar Kitarovic, președintele Croației, scrie cineva pe twitter.

Iată cum șterge lacrimile de pe obrazul lui Luka Modric.

Cinci motive pentru care o iubesc croații: N-a lipsit de la nici un meci. Călătorește la clasa Economic. Stă în tribună cu suporterii. Prețuiește fotbalul. Iubește pe toată lumea

După finală, ea l-a condus pe Emmanuel Macron în vestiarul naționalei Croației.

Sute de mii de francezi defilează pe Champs Elysees, sărbătorinf victoria naționalei.

Nebunie și pe străzile din Marsilia.

Se putea să scape Donald Trump ocazia să mai scrie un mesaj pe twitter? „Felicitări Franței pentru câștigarea Cupei Mondiale. Au jucat un fotbal extraordinar. În plus, felicitări președintelui Putin și Rusiei pentru organizarea unui turneu final cu adevărat măreț,” scrie președintele american.

Pentru cei care doresc să revadă golurile finalei, iată un rezumat realizat de FIFA TV.

Două nopți de vis pentru francezi, la o distanța de 20 de ani.

Croația se pregătește deja pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2040.

Foto: Twitter