Andreea Mitu, la revenirea în țară: Trebuia să mă aștept să intru în orice moment, doar că nu mă așteptam să se întâmple asta

„A fost un meci emoționant. Trebuia să mă aștept să intru și să joc în orice moment, doar că nu mă așteptam să se întâmple asta. Speram ca Irina Begu să poată juca până la urmă. Am avut doar o oră să pregătesc meciul cu Bouchard, dar am găsit o cale să câștig. Cu siguranță, acest meci îmi dă mare încredere pentru viitor”, a spus Mitu.

Jucătoarea Alexandra Dulgheru a afirmat că suporterii români au creat o atmosferă incredibilă la întâlnirea de la Montreal: „A fost o atmosferă incredibilă la Montreal. Publicul a venit în număr foarte mare. Ne-am simțit ca la Galați. Nici nu mai auzeam publicul canadian. Românii ne-au ajutat în momentele critice”.

Echipa României a acces în Grupa Mondială a Fed Cup după ce a învins Canada, la sfârșitul săptămânii trecute, la Montreal, cu scorul general de 3-2. Sâmbătă, Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de Francoise Abanda, locul 260 WTA, iar Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, s-a impus, cu scorul de 6-4, 6-4, în fața sportivei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA. Duminică, Andreea Mitu, locul 104 WTA, a învins-o pe Eugenie Bouchard, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-1, Dulgheru s-a impus în fața lui Abanda, scor 3-6, 7-5, 6-2, iar cuplul Gabriela Dabrowski/Sharon Fichman a învins, cu scorul de 6-1, 4-6, 10-5, perechea Andreea Mitu/Raluca Olaru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase