Bărboianu, acuzat de Negoiță că nu și-a apărat corect șansele în meciul cu Steaua. „A fost dat afară. Nu amiabil, a fost dat afară”

Bărboianu, acuzat de Negoiță că nu și-a apărat corect șansele în meciul cu Steaua. A fost dat afară. Nu amiabil, a fost dat afară

Negoiță îl mai acuză pe „trădătorul” Bărboianu că nu se află la primul meci aranjat.

„Până în minutul 60, practic, Steaua nu a avut un șut pe poartă. Erau șanse foarte mari ca meciul să se termine egal sau poate chiar să și câștigăm. Dar a apărut un moment în care Steaua, intrată în criză de timp, trebuia ajutată. De către cine? De către un băiat care a mai ajutat și alte dăți. Vă vine să credeți că un jucător de 27 de ani și peste 200 de meciuri în Liga I poate face două faulturi în fața arbitrului la modul evident? Unii spuneau emoții, adrenalină… Povești! Vorbim despre golănie, despre ticăloșie. Vă aduceți aminte când Mititelu spunea despre Bărboianu că e un trădător? Bărboianu a fost dat afară. Măsele stricate trebuie date afară. Nu amiabil, a fost dat afară. A avut dreptate Mititelu și au mai spus-o și alții că acest jucător e un trădător. M-a trădat pe mine, unde avea un loc de muncă și își primea banii, și-a trădat colegii, aveau primă de 3.000 de euro la victorie și a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce? Pentru ca Steaua să ne umilească din nou. Prin cine? Prin ai noștri”, a declarat, miercuri, Negoiță, într-o conferință de presă.

Acționarul majoritar al FC Dinamo a precizat că va oferi autorităților toate detaliile privind modul în care a fost „cumpărat” Bărboianu.

„Am vorbit cu cineva foarte apropiat de el, pentru că sunt mulți care vorbesc deschis. Și l-am întrebat cum poate justifica el. I-am spus «bă, băiatule, oprește-te, lasă golăniile, lasă prostiile, că te bate Dumnezeu». Greșeala a fost și a mea. Dar de acum încolo fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verficat și din urmă. Bărboianu, dacă mai joacă fotbal, poate vreun fraier ca mine să-l mai ia. Dar știindu-se ce poate acest băiat, cred că nu va mai juca fotbal. Toți ticăloșii ăștia, golani ca el, nu ar trebui să mai fie în fotbal. El nu e la prima abatere. Eu știu cine, știu locul, știu despre cât e vorba, știu lucruri pe care le voi spune, dar nu în public. Le voi spune în fața autorităților, că nu las lucrurile așa. M-am săturat să fiu bătaia de joc a unora, să fiu înjurat de către publicul dinamovist, pentru că nu m-am informat când l-am luat pe acest băiat”, a mai spus Negoiță.

FC Dinamo a reziliat de comun acord contractul cu fundașul Ștefan Bărboianu, a declarat, marți, pentru agenția MEDIAFAX, directorul general al grupării alb-roșii, Dinu Gheorghe.

„Ne-am întâlnit astăzi și am reziliat contractul cu Bărboianu. Motivul? Așa au convenit părțile”, a afirmat Dinu Gheorghe, numit în funcția de director general săptămâna trecută.

Ștefan Bărboianu a fost titular în ultimul meci al formației conduse de Flavius Stoican, pierdut cu scorul de 1-3, pe teren propriu, în fața echipei Steaua, în cadrul etapei a XXX-a a Ligii I. El a provocat în minutul 76 lovitura de la unsprezece metri din care Steaua a deschis scorul prin Nicolae Stanciu.

În vârstă de 27 de ani, Bărboianu a revenit la Dinamo în luna ianuarie a anului 2014, de la Astra Giurgiu. El a mai jucat la formația „alb-roșie” în 2011.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Programul „Străzi deschise” weekendul 27 și 28 aprilie: Ce facem pe Calea Victoriei?