Breaking news: Gigi Becali cumpără un alt club de fotbal! Ce se întâmplă cu FCSB

Breaking news: Gigi Becali cumpără un alt club de fotbal! Ce se întâmplă cu FCSB
Publicat: 23/01/2020, 10:54

Obligat de lege (UEFA via FRF) să promoveze și fotbalul feminin, Gigi Becali se leapădă de tot ce a spus până acum și execută întocmai ordinul primit. A mărturisit spășit că va cumpăra o echipă de fotbal feminin, ca să nu mai aibă probleme cu FRF și cei mari de la Nyon.

„Dacă o să fie obligatoriu, o să cumpărăm una. Eu nu fac niciodată echipă de fotbal feminin. Le dau 10.000 de euro sponsorizare. Cum să meargă un bărbat în vestiar? Eu spun cum văd lucrurile normale. Opinia mea: femeia nu trebuie să facă fotbal. Chiar ne-a rugat o echipă să joace pe piept cu FCSB, ca să le dau 10.000 de euro. Tu nu te gândești? Dacă îi dă cu mingea în piept?”, s-a „spovedit” Gigi Becali.

Tot despre acest subiect, latifundiarul era mult mai categoric în luna iulie: „Nu poate să-mi impună nimeni ce să fac cu societatea mea comercială. Sunt banii mei, nu vreau sa fac fotbal feminin! Vrei? Fă tu! Ai bani? Fă! Dacă face cineva, face că-i place. Doar n-o să mă duc acum să mă uit la fotbal de femei. Nu-mi place!”.

Între timp, vehemența lui Becali s-a mai înmuiat sub tonul amenințărilor voalate primite dinspre Federație, iar Gigi a înțeles cum e cu egalitatea de gen.