Ce scrie presa din Malta după înfrângerea cu România: Am pierdut, dar m-am simțit mândru că sunt maltez

Ce scrie presa din Malta după înfrângerea cu România: Am pierdut, dar m-am simțit mândru că sunt maltez
Publicat: 09/09/2019, 17:08

După meciul cu România, de la Ploiești, jurnaliștii au realizat nenumărate materiale prin care aduc argumente solide cu privire la viitorul lor. „Am pierdut, dar m-am simțit mândru că sunt maltez. La finalul celor 90 de minute, jucătorii noștri au reușit un joc excelent, le-au dat mari bătăi de cap oponenților. Am crescut nivelul de joc contra României și asta e foarte important pentru jucători, pe viitor. Am jucat foarte mult cu balonul și am făcut o posesie mai bună decât adversarii” – sună o parte din „radiografia” făcută de presa din Malta naționalei lor, care a vorbit puțin și de Cosmin Contra:

„Fostul jucător al lui AC Milan și Atletico Madrid, azi selecționerul României, a schimbat 8 jucători spre deosebire de meciul cu Spania. Înaintea meciului cu noi, România nu mai câștigase de 6 luni pe teren propriu”.

Reprezentativa României s-a impus, duminică, cu scorul de 1-0, în fața Maltei, în preliminariile Euro 2020. La una dintre primele faze ale reprizei secunde, George Pușcaș a marcat, în minutul 47, primul gol al partidei. Ianis Hagi a centrat din corner, iar Pușcaș a reluat cu capul.

Echipele folosite:

România: Tătărușanu – Chipciu, Rus, Chiricheș, Ștefan – Cicâldău, Marin (Stanciu 59), Bordeianu, Hagi (Grozav 71) – Andone, Pușcaș (Keșeru 77)

Malta: Bonello – Muscat, Agius, Borg – Mbong, Gambin (Zerafa 81), Muscat, Vella (Grech 86), Corbolan – Nwoko (Effiong 71), Farrugia

Clasamentul Grupei F, după șase runde:

1. Spania – 18p

2. Suedia – 11p

3. România – 10p

4. Norvegia – 9p

5. Malta – 3p

6. Insulele Feroe – 0p

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase