Cine e fotbalistul de la echipa lui Gică Hagi care e dorit de mai multe cluburi din Europa!

Publicat: 13/03/2023, 21:01

Adrian Mazilu, jucătorul de 17 ani al celor de la Farul, e curtat de mai multe echipe și din vară se poate transfera.

Mazilu are 12 meciuri și cinci goluri la primul său sezon în Superliga.

Ciprian Marica, acționar al echipei Farul Constanța, a anunțat că jucătorul de 100.000 de euro poate pleca din această vară la o echipă din Europa.

Cine e fotbalistul de la Farul care e dorit de mai multe cluburi din Europa

Adrian Mazilu, crescut la Academia Hagi, a fost promovat la prima echipă în acest sezon și are 12 meciuri și cinci goluri.

„Sincer, da. Sunt discuții cu anumiți jucători, lucru pe care nu-l neglijăm, pentru că din asta trăim. Farul a trebuit să vândă ca să supraviețuiască. Ne-am dori și noi să putem să îl ținem, să avem răbdare și să speculăm la maxim transferul lui, care sigur va veni. N-aș minți să spun că luăm în calcul să îl dăm în vară, pentru că ne dorim să facem și performanță în egală măsură. Academia produce. Sunt alți jucători care așteaptă deja să îi ia locul”, a spus potrivit Fanatik, Ciprian Marica.

„Însă, să fim sinceri, am mai văzut în Liga 1 jucători care au sclipit, care au fost în formă și pe care toată lumea paria. Și uite că atunci când au făcut pasul la o echipă din afară, nu au reușit. Am realizat și noi că trebuie să îl pregătești mental în egală măsură, nu doar fizic și tactic. Puștiul are încredere în el și are tot sprijinul. Are personalitate și tupeu. Acolo nu e de lucrat. La Pitu a fost cazul și ne povestea Hagi că a fost nevoie să lucreze cu el. Din punctul ăsta de vedere, la Mazilu n-au fost discuții.

Singura speță se pune în momentul în care nu îl mai ai pe Gică Hagi să te încurajeze, să te motiveze, să îți ofere încredere…trebuie să o găsești în interiorul tău”, a mai spus Marica.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase